torstai 1. tammikuuta 2015

Menneen vuoden muistot ja ihana uusi vuosi

Vuosi 2014 on vietetty ja uusi vuosi taas edessä. Viime vuosi oli täynnä muutoksia ja ihania muistoja. Alkuvuosi kului töissä stressaillen todella nopeasti ja kun koitti toukokuu, päätimme poikaystäväni kanssa seitsemän seurusteluvuoden jälkeen mennä naimisiin. Matkustelimme kesän alussa Italiassa perheeni kanssa, jolloin saimme kertoa heille ihanista hääsuunnitelmistamme. Minulla oli täydelliset viisi ja puoli viikkoa kesälomaa, vietimme ihania iltoja ystävien kanssa. Elokuussa lopetin 3 vuotta kestäneen työsuhteeni ryhtyäkseni jälleen opiskelijaksi, muutimme sulhasen kanssa Tampereelle ja uusi vaihe elämästämme alkoi.

Ihana Italian Amelia
Sulhanen Rooma taustanaan
Häässuunnittelut lähtivät käyntiin jo kesäkuussa, kun varasimme juhlapaikan, heinäkuussa valokuvaajan ja elokuussa, kun ostin itselleni morsiuspuvun ja varasimme pitopalvelun. Syksyn aikana on aloitettu monia askarteluprojekteja ja hankintoja on tehty. Joulukuussa saimme vihdoin varattua vihkikirkkomme ja lähetimme kutsutuille Save the Date kortit - näin hääaikeemme julkistettiin!

Kokonaisuudessaan vuosi 2014 oli onnellinen ja täynnä muutoksia. Odotan tulevan vuoden olevan elämäni ikimuistoisin, sillä mehän menemme tänä vuonna naimisiin! Kaikki, mitä tältä vuodelta odotan liittyy joissain määrin meidän häihin, mutta toivottavasti vuosi olisi myös opintojen ja työnteon osalta menestyksekäs, meillä molemmilla. Muuten ei voi tietää mitä tapahtuu, joten eletään päivä kerrallaan ja nautitaan tästä ihanasta ajasta elämässämme!

Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti