maanantai 29. joulukuuta 2014

Kaasojen mekkosuosikit

Kaasojen pukeutumisesta on ollut viime syksyn aikana jonkin verran puhetta. Kaasoilla on tässä asiassa täysin vapaat kädet, sillä mielestäni ei ole minun asiani kertoa, minkälaiset vaatteet heidät tulisi valita. Luotan vahvasti siihen, että ystäväni osaavat valita itselleen sopivat mekot, jotka ovat tarpeeksi yhtenäiset keskenään. Enimmäkseen olemme keskustelleet heidän materiaalitoiveistaan ja väriteemasta.

Vinkkasin kaasoilleni Fiesta Finland nimisestä yrityksestä, johon olen ollut yhteydessä yhteistyön merkeissä. Yrityksen valikoimiin kuuluu monenlaisia juhlamekkoja moneen makuun ja eri ikäisille. Pyysin kaasojani tutustumaan valikoimaan ja valitsemaan omat suosikkinsa monipuolisen valikoiman joukosta. Näissä ihanissa mekoissa he voisivat nähdä itsensä ensi kesän häissämme (kaikki kuvat fiesta.fi)

Malli: Felicia

Malli: Cara

Malli: Janice

Mielestäni nämä ovat aivan ihania vaihtoehtoja! Olen kuullut kaasoiltani, että hempeän väriset sifonkimekot olisivat heidän mieleensä. Yhtenäinen tyyli luodaan samoilla värisävyillä, mutta mallien ei välttämättä tarvitse olla samat.

Olemme suunnitelleet keväälle kaasojen mekkojen sovituskierrosta, joten silloin saamme toivon mukaan myös paremman kuvan yllä näkyvistä vaihtoehdoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti