keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Herkullisia löytöjä

Teimme joululoman aikaan, tai tarkemmin sanottuna joulualennusmyyntien aikaan muutamia löytöjä häitä varten. Suunnittelimme jo etukäteen käyvämme katsastamassa joulukarkkien tarjoukset ja löysimmekin kahta eri karkkia buffettiimme, nimittäin mariannet ja geishat. Ostimme molempia kolme 350g laatikkoa, joten kutakin on nyt kilon verran. Ehkä vähän vähemmän kuin monet muut tuntuvat karkkibuffettiin ostavan, mutta emme halunneet hankkia suklaakarkkeja liikaa. Kesällä niitä voisi kuvitella menevän kuitenkin vähemmän.


Jatkoimme karkkilinjalla, mutta näitä emme kuitenkaan tarjouksesta löytäneet, vaan ihan Tigerista. Halusimme ne kuitenkin jo ostaa, koska Tigerin valikoima tuntuu vaihtelevan sen verran, että myöhemmin näitä ei välttämättä olisi enää saatavilla. Ostimme siis sydäntikkareita kolme pussia, yhteensä 36 tikkaria. Uskomme, että tikkareita jää yli, mutta pienempi määrä olisi voinut näyttää vähän hölmöltä. Kaikkien näiden karkkien aikaisimmat parasta ennen päivämäärät olivat tämän vuoden syyskuussa, joten meidän heinäkuisiin häihin ne käyvät vielä aivan hyvin.

Clas Ohlsonilta löysin liitutaulutarroja, joille en ole vielä keksinyt lopullista käyttötarkoitusta. Kenties ne liimataan kiinni pöytien vesipulloihin ja niihin kirjoitetaan vaikkapa pöytänumerot. En vaan voinut jättää näitä ostamatta koska olen niin varma, että tässä on jokin mahtava idea jota en ole vielä keksinyt! Kenties jollakin on jokin ehdotus?


Kävimme myös Vaasan minimanissa tarkastamassa joulualet ja löysimmekin sieltä toivomiani lyhtyjä kaksi kappaletta. Lyhtyjä olen kaavaillut juhlapaikamme merenpuoliselle terassille, jossa ne saisivat luoda tunnelmaa illan hämärtyessä. Nämä taisivat maksaa huikeat 7 euroa kappale! Korkeutta lyhdyillä on noin 40 cm, eli ovat juuri sopivan kokoiset.


Tarkoituksena olisi lähipäivinä tilata muutamia juttuja karkkibuffettiin ebaysta, kuten ottimia ja paperikippoja. Lisäksi olen suunnitellut hankkivani juhlapaikan pöytiin helmikoristeita, joita löytyy muuten melko hyvään hintaan tällä hetkellä Juhla Centerin alennusmyynnistä. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

Minusta ostosten tekeminen näin pikku hiljaa tuntuu toimivan melko hyvin, ei tule sitten liian suurta menoerää kerralla. Olisi mukavaa käydä Tallinnassakin tässä kevään aikaan ja vaikka kesällä uudelleen, niin saisimme muutamassa erässä hankittua juomat häihin. Olen ymmärtänyt, että tämänhetkisissä tuotteissa parasta ennen päivämäärät ulottuvat ainakin syksyyn asti, joten voisimme niitä jo ihan hyvin hankkia.

Ps. Muistakaa käydä äänestämässä suosikkiblogejanne vaikka päivittäin Love Me Do:n vuoden hääblogi ja vuoden tulokas kategorioissa! Äänestämään pääsee tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti