perjantai 16. tammikuuta 2015

Sittenkin livemusiikkia

On se ihmeellistä kuinka mieli muuttuu. Heinäkuussa kerroin kuinka emme halua häihimme livemusiikkia ja joulukuussa taas kirjoitin, kuinka musiikkisuunnitelmat ovat muuttuneet täysin epäselviksi. Sittemmin olemme päässeet mielestäni todella hyvään lopputulokseen. Päätimme nimittäin noudattaa alkuperäistä suunnitelmaa Spotifylistoista, jotka laitamme ennakkoon offline-tilaan ja häiden ajaksi nimeämme musiikkivastaavan, joka sitten hoitaa musiikin mutkittoman toiston. Helppo homma. Tämän lisäksi olemme päättäneet, että lisäys livemusiikkia ei olisi pahaksi. Emme edelleenkään lämmenneet ajatukselle perinteisestä tanssi/bilebändistä, joten lähdimme pohtimaan minkälaista muuta livemusiikkia häihin voisi saada.

[kuva]

Idean keksin oikeatsaan vieraillessamme Save the Date -häämessuilla, jossa oli esiintymässä jousitrio. Kuuntelin musiikkia aivan lumoutuneena ja aloin salaa unelmoimaan jousimusiikista osana hääjuhlaamme. Asia ei kuitenkaan edennyt ajatuksen tasoa pidemmälle, sillä heikot googlaustulokset eivät antaneet oikein hyvää kuvaa tällaisten musiikkiesiintyjien valikoimasta ainakaan Vaasan seudulla. Viime viikonloppuna Mennään Naimisiin -häämessuilla huomasimme kuitenkin ständin, jossa mainostettiin yhtä duoa. Saimme kuunnella esimerkkejä kokoonpanon musiikista ja iloksemme he soittivat selloa ja kitaraa. Kun häätanssiksi valitsemamme kappale, jota en muuten täällä ole vielä paljastanut, lähti käyntiin, olin jo aivan myyty. Juuri tällaista musiikkia kaipasimme!

[kuva]

Kokoonpano on nimeltään Duo Innato ja he toimivat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta saimme heidät silti todella kohtuulliseen hintaan matkustamaan aina Vaasaan asti esiintymään häissämme. Duo kustantaa meille 700€, mikä oli juurikin sen verran kuin livemusiikista olimme valmiita maksamaan. Tämä kustannuserä ei sen sijaan kuulu ennalta määrittelemäämme budjettiin, mutta ei kai näitä mielenmuutoksia pysty ennalta arvioimaan. Tuntuu kuitenkin siltä, että olemme tehneet oikean päätöksen. Todella ihanaa, että saamme häihimme tällaisen esiintyjän!

Minkälaisia bändejä muille on tulossa?

Duo Innaton musiikkia voi kuunnella tästä.

2 kommenttia:

 1. Meidän bändivertailua ja lopullinen valinta löytyy täältä: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/08/play-that-funky-music.html

  Harrastetaan sulhasen kanssa kummatkin musiikkia (soittamista, laulamista, kuuntelua), joten oli alusta lähtien selvää, että meille tulee live-bändi. Hieman yllätyksenä tuli se, että meille häävalssin soittavan bilebändin lisäksi tulee vielä toinenkin bändi ja ehkä dj... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin jo aikaisemmin teidän bändivalinnoista ja olen kyllä hieman kateellinen teidän monpuolisesta musiikkikokonaisuudesta! Se on tietenkin ymmärrettävää, että musiikkiharrastajille musiikki on myös häissä todella suuressa roolissa joten tosi kiva, että pääsette nauttimaan siitä niin paljon. :)

   Poista