sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Fiiliksiä Suomen Häämessuilta

Viime viikonloppuna vierailimme sulhasen kanssa Suomen Häämessuilla Tampereella ja kokemus oli kaikin tavoin positiivinen. Messuilla oli mielestäni todella hyvin esillä paikalliset palveluntarjoajat kuten Korus design, Muotitalo Tyynelä, Painted by Cakes ja Morsiusgalleria sekä monet muut. Lisäksi nähtiin mm. tuttu Decora House ja uusi tuttavuus, The Cloth House. Oli muutenkin kiva tutustua paremmin Tampereen alueen palveluntarjoajiin, koska olemme asuneet täällä sen verran vähän aikaa vasta, etten oikein tiedä mistä löytää juhlavaatteita tms.




Decora Housen ständillä oli ihania pöytäsommitelmia ja herkullinen karkkibuffet. Näitä katsellessa omat suunnitelmat tuntuivat jotenkin niin pieniltä, mutta eiköhän mekin saada loihdittua juuri sellaiset juhlapöydät ja herkkubuffetit, mistä unelmoimme. Pitäisi vaan päästä kokeilemaan! Meillä on muutenkin tällä hetkellä vähän haasteita noiden pöytien kanssa, kun eilen teimme uusia suunnitelmia huomioiden musiikkiesiintyjän paikan ja täsmällisen kutsuttujen vieraiden määrän. Emme nimittäin saaneet mitenkään kaikkia vieraita mahtumaan saliin neliöpöytien ääreen. Saimme ängettyä saliin 120 henkeä, mutta kutsuttuja on 131. On tietenkin täysin mahdollista, ettei kaikki kutsutut pääse osallistumaan häihimme, mutta kun tässä vaiheessa olisi aika oleellista päättää, että tuleeko meille neliöpöydät vai pitkät pöydät. Ne määrittelevät kuitenkin aika lailla pöytäkoristeiden määrän ja etenkin pöytäliinat. Näitä päätöksiä ei oikein voi jättää kesäänkään. Joten nyt joudumme ehkä joidenkin pahastukseksi siirtymään takaisin pitkiin pöytiin. Mutta ei siitä sen enempää tällä kertaa, palataanpa viime viikonlopun messutunnelmiin.

Paras osa messuja oli ehdottomasti National Wedding Show, joka oli ihaduttavan monipuolinen häämuotinäytös. Nähtävää oli niin morsiamille, sulhasille kuin häävieraille. Morsiuspuvut olivat aika prinsessamaisia ja siten eivät välttämättä puhutelleet aivan kaikkia, mutta edustivat silti mielestäni tämän hetken suosituinta trendiä.







Miesten pukeutuminen oli iloksemme hyvin esillä muotinäytöksessä, kuten myös häävieraiden pukeutuminen. Saimme samalla hyviä vinkkejä siitä, mihin liikkeisiin täällä Tampereella kannattaa suunnata, jos näitä asuja havittelee. Miesten puvut olivat Turo Tailorin, joita löytyy mm. Stockmannilta ja Sokokselta, sekä tietenkin merkin omasta liikkeestä Helsingin Kluuvista. Juhlamekkoja esitteli Helsinkiläinen Zazabella ja Tamperelainen Leimuska, josta löytyy Party Line -malliston mekkoja. Meillä onkin ensi kuussa suunnitteilla kaasojen kanssa mekkojen sovittelua, joten näistä vinkeistä oli ehdottomasti hyötyä.

Voin sanoa, että messuille kannattaa mennä jo ihan muotinäytöksen takia - se oli ehdottomasti näkemisen arvoinen! Kaiken kruunasi kuitenkin alussa nähty musiikkiesitys, jossa iloksemme oli esiintyjänä duo sellon ja kitaran kera. He soittivat aivan upeasti ja sai meidät täysin vakuuttuneiksi siitä, että päätöksemme valita häihimme samantyylinen duo oli juuri se oikea.

Suomen Häämessut järjestetään vielä Oulussa 31.1.2015 ja Jyväskylässä 7.2.2015. Toivottavasti muutkin pääsevät nauttimaan messuista meidän tavoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti