perjantai 30. tammikuuta 2015

Hulvaton hääkisa

Kelpaisiko hääbudjetin keveneminen muutamalla tonnilla? Uskon ettei kauhean moni tässä vaiheessa kieltäytyisi. Mikäli kaveripiiristä löytyy itsesi lisäksi 3-5 yllytyskelpoista hupailijaa joilla pokka kestää, suosittelen kirjoittamaan hauskan hakemuksen tai vaikkapa kuvaamaan hillittömän kaverivideon ja osallistuvan Amoriini.comin ja Love Me Do:n järjestämään Hulvattomaan hääkisaan!

[kuva]

Kyse on siis kisasta, joka järjestetään Love Me Do-tapahtumassa 14.2.2015 Turussa. Kisaan tarvitaan muun muassa hyvää huumorintajua ja näppäryyttä sekä rohkeutta. Palkinnot ovat muuten melko mahtavat, lahjakortteja on mm. 1000€ edestä Stilissimaan ja 500€ Malmin Korupajaan sekä satojen eurojen edestä niin somistevuokraamoon, parturiin kuin floristillekin. Lue lisää kisasta ja palkinnosta Love Me Do:n sivuilta tai Amoriini.comista.

Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen info@lovemedo.fi. Lisäpinnoja voi kerätä tiimilleen jo hakuvaiheessa teemaan sopivilla Instagram kuvilla täggäämällä #amoriinicom ja #lovemedo. Joukkueita valitaan kuulemma "sopiva määrä", joten hakemukseen kannattaa panostaa!

Mahtavuutta, Love Me Do:ssa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti