torstai 14. elokuuta 2014

Pitopalvelun perässä

Laitoin muutama viikko sitten kyselyn pitopalvelua tarjoavalle ISS Alexanderin Juhlapalvelulle, jota kaksi eri tahoa suositteli minulle. Olin myös ennen suositteluja katsonut kyseisen yrityksen sivuilta heidän valmiita noutopöytämenuita ja pidin sitä parhaana vaihtoehtona Vaasan seudun pitopalveluista.

Olen vihdoin pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen saanut yritykseltä tarjouksen, jonka mukaan pitopalvelu maksaisi 27,50-30€/hlö. Onnekseni hintaan kuuluu kaikki astiat, kuten lautaset, aterimet, juomalasit ja viinilasit sekä servetit, joiden värin saamme itse valita. Pakettiin kuuluu myös tarjoilijat ja he tulevat auttamaan kattauksen kanssa edellisenä iltana. Mahtavaa!

Pöytäliinat joka pöytään kustantavat 5,25€/kpl ja kangasservetit 2€/kpl. Pitää selvittää saako pöytäliinoja muualta edullisemmin. Muuten nekin kannattaa ehkä vuokrata samasta paikasta. Kangasservetit ovat sen sijaan erittäin kalliita, huomioiden että niitä tarvitaan jopa 100 kpl. Minulla on muutenkin suunnitelma kangasservettejä varten, mutta palataan siihen toiste.

Koska pitopalvelu vaikuttaa kokonaisuudessaan erittäin hyvältä, tulemme luultavasti varaamaan sen hääjuhliimme. Menuvaihtoehdot kuullostavat erittäin herkullisilta, mutta haluamme silti räätälöidä niitä sisältämään joitain omia suosikkejamme, luonnollisesti.

Tehtyäni muutaman suurpiirteisen laskelman uskon pitopalvelun astioineen ja tarjoilijoineen kustantavan noin 3000-3300 €. Haitari johtuu siitä, että emme vielä ole päättäneet menuta ja lisäksi yllä mainittujen henkilöhintojen päälle tulee vielä kahvitteluastiat, juomat ja kakut. Myös hääkakun voi tilata pitopalvelun kautta, mutta sen päätämme varmaan myöhemmin tutustuttuamme muihinkin vaihtoehtoihin.

Onko teillä joitain erityisen hyviä tai huonoja kokemuksia pitopalveluista?

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että mitä kaikkea 30 eurolla saa? Turussa pitopalveluiden hinnat alk. 42 euroa/ hlöä tms. Meillä pitopalvelu 47e/hlö, sisältäen hyvin monipuolisen menun (mm. 2 pääruokaa) sekä kakun + kahvit. Hirveä hinta, mutta ei oikein ollut vaihtoehtoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitopalveluun ei kuulu kahvia ja kakkua, joten siitä johtunee suuri ero. Ruoka saadaan kuitenkin seisovasta pöydästä, joka on erittäin laaja :)

      Poista