torstai 7. elokuuta 2014

Blingiä ja helmiä

Tänään voin ilokseni kertoa, että olen ihanan valkoisen unelman onnellinen omistaja! Tai ainakin tulen muutaman kuukauden päästä olemaan, sillä morsiuspuku lähti eilen tilaukseen! En vielä aio paljastaa, minkälainen puku sieltä on tulossa, mutta voin kertoa, että se on Pronoviaksen White One mallistosta. Siis mikä ihana mallisto! Eilinen käyntini Morsiusgalleriassa oli todella onnistunut. Minulla ei tällä kertaa ollut makutuomareita matkassa ja liikkeessä oli muutenkin keskellä päivää ihanan hiljaista, joten sain keskittyä vain ja ainoastaan itseeni. Voin suositella tällaista lähestymistapaa, mikäli puvun löytäminen tuntuu vaikealta.

Nyt kun morsiuspukuni on selvillä, voin siirtyä suunnittelemaan kokonaisuutta. Miten laitetaan hiukset ja minkälaiset asusteet hankitaan. Koska morsiuspukuni on melko simppeli, eikä siinä ole mitään kauhean dominoivia yksityiskohtia, voin yhdistellä siihen oikeastaan kaikenlaisia asusteita.

Kampauksesta ja hiuskoristeista haluan kertoa erikseen, mutta koruissa voisi ehdottomasti olla hieman blingiä, sillä sitä ei löydy itse puvusta. Minua kiinnostaisi tilata korut etsystä, koska siellä on niin ihana valikoima erilaisia ja omaperäisiä koruja. Samalla kuitenkin tekisi mieli kokeilla erilaisia vaihtoehtoja sitten puvun kanssa nähdäkseni, minkätyyliset korut puvun kanssa sopii. Koruihin liittyy kyllä monta kysymysmerkkiä. Valitako helmet, kristallit, vai molemmat? Yksinkertaista ja herkkää, vai mahtipontista? Loppujen lopuksi valitsen varmaankin yksinkertaisemman vaihtoehdon.

Tässä muutamia Etsy.com:ista löytämiäni vaihtoehtoja:

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

Kahden viimeisen kuvan korvakorut voisin ehdottomasti kuvitella itselleni. Plussaa "kultaisista" osista, ehkä valitsisin sellaiset mielummin kuin hopeiset. Nikkeliallergikkona pitää kyllä varmistaa korujen materiaalit, ettei niiden kanssa tule mitään ongelmia.

Pakkohan tässä on kuitenkin myöntää, että hyvin näiden korujen kaltaisia yksilöitä löytyy esim. Bijou Brigitte -liikkeestä. Ehkä suuntaan sinne ensin katsastamaan heidän valikoimansa ja mietin sitten, kannattaako lähteä netistä tilaamaan.

Onko teillä ehdotuksia tai kokemuksia kaupoista tai nettikaupoista, joista löytyy hienoja mutta samalla sopivan hintaisia koruja?

4 kommenttia:

  1. Nuo korvakorut on ihanat! Eipä ole hirveästi kokemusta, usein tulee ostettua juuri noista "halpisliikkeistä" kuten Glitteristä. Sieltä sain kyllä ihan kauniit sterling-hopeakorvikset 30 eurolla. Mutta yleensä ottaen netistä saa kyllä monia juttuja halvemmalla ja voihan ne sitten palauttaakin. Toki ulkomaille palauttaminen on aina vähän oma juttunsa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut ja voihan ne tuotteet tosiaan aina palauttaa. Ensin voi tietty käydä katsastamassa liikkeiden tarjonta, jotta näkee samantyylisiä koruja livenä niin osaa tarkemmin netistäkin valita parhaimmat.

      Poista
  2. Oi, onnea puvun löytymisen johdosta! :)

    VastaaPoista