sunnuntai 17. elokuuta 2014

Päivityksiä blogiin

Jotkut ovat ehkä huomanneet, että blogin sivupalkkiin on ilmestynyt linkki blogin Instagram tilille, josta se löytyy nimimerkillä @onneniunelmain. Instagram tili syntyi kaksi päivää sitten ja aion ottaa tavoitteeksi julkaista siellä kaikenlaista inspiroivaa ja kivaa matskua päivittäin. Seuraajiksi liittymällä voitte siis pysyä mukana hääsuunnittelumme joka vaiheessa!

Olen samalla päivitellyt blogin ulkoasua ja sivupalkista löytyy nyt myös lista aivan ihanista hääblogeista, joihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Lisäksi sivun yläpalkissa on päivitetty Tehtävälista -sivu. Tältä sivulta löytyvät jo ennestään lisäämäni tehtävät, mutta nyt ne on listattu aikajärjestyksessä. Ilokseni huomasin, että kaikki hääsuunnitelmat etenevät aikataulussa!

Saatiin eilen sulhasen kanssa paljon aikaiseksi, kun laadittiin vieraslista ja laskettiin sen perusteella tarkempi budjetti. Laskettiin alustavasti paljonko pitopalvelu ja juomat maksavat arvioidulla vierasmäärällä ja melko lähellä oltiin alkuperäisiä arvauksiani. Oli kuitenkin aika yllätys huomata, kuinka paljon juomia oikeasti tarvitaan. Yhteensä 15-17 salkkua olutta, siideriä ja lonkeroa, 13 pulloa kuoharia, 20 pulloa viiniä, 5 litraa vahvempaa alkoholia ja mahdollisesti 5 litraa likööriä. Siihen päälle vielä 25 litraa mikseriä ja 80 tölkkiä limpparia.


Kutsuttavien määräksi laskimme noin 100 aikuista ja 20 lasta, vieraita tulee toivottavasti olemaan ainakin 80-90% tästä määrästä. On vaikea sanoa, kuinka moni aikuisista juo alkoholia illan aikana, koska monet voivat olla paikalla omalla autolla - tai sitten eivät. Kuoharit hankimme kaikille, mutta viinien ja mietojen alkoholijuomien menekkiä on todella vaikeaa arvailla. Samalla täytyy suunnitella alkoholitonta juotava myös aikuisille. Meillä tämä tulee luultavasti olemaan limpparia ja alkoholitonta boolia. Huh, no palataan tähän asiaan tarkemmin vaikka puolen vuoden jälkeen.

Koska blogini on jo jonkin aikaa ollut pystyssä, olisi varmaankin korkea aika kertoa meistä vähän enemmän. Ensi viikolla lisäilen tänne blogiin uuden sivun, josta löydätte hieman tietoa meistä kuvien kera, sekä tietysti meidän häistä. Palataan asiaan siis ensi viikolla!

Ps. mikäli haluat ottaa yhteyttä, voi sähköpostia lähettää osoitteeseen: onneniunelmain@gmail.com

1 kommentti:

  1. Ihana että liityit Instagramiin, se on niin helppo tapa seurata toisten suunnitteluja :)

    VastaaPoista