tiistai 12. elokuuta 2014

Kiharoita ja koristeita hääkampaukseen

Terveiset Kreikan Kosilta! Lähdin tänne ystäväni kanssa viettämään viimeistä kesälomaviikkoani ennen opsikelujen aloittamista. Ihana aurinko ja lämpö ovat hellineet meitä, eikä paljon muuta voisi lomalta toivoa.

Mietiskelin jo viime viikolla erilaisia vaihtoehtoja hääkampaukseksi. Haluan ehdottomasti pitää hiukseni ainakin puoliksi auki hääpäivänämme. Keskustelin asiasta äitini kanssa ja hän oli heti kanssani samaa mieltä. Minulla on melko paksut ja pitkät hiukset, joten tuntuisi muutenkin väärältä laittaa ne kiinni.

Haluan suoriin hiuksiini kiharat, mutta niiden on oltava luonnollisen näköiset, kuten kampauksen muutenkin. Pidän hiuksiani aina joko suorina tai kiinni ponnarilla, joten kiharat hiukset ovat minulle arjesta poikkeavaa. Hiukset voisi kuitenkin laittaa puoliksi kiinni joko molemmilta puolilta kasvoja, tai toispuoleisesti. Näin saisin tuotua kasvoni paremmin esille. Mielestäni tällainen puoliksi auki -vaihtoehto on sopiva kompromissi mitä tulee hääkampauksiin.

[kuva]

[kuva]
Tällaiseen kampaukseen sopii upeasti hiuskoru, joka laitetaan hiusten kiinnityskohtaan. Kasvojen viereiset suortuvat voidaan kieputtaa yhteen nätisti, tai jopa letittää. Pidän kovasti ensimmäisen kuvan kampauksesta, joka on huoliteltu ja siisti. 

Olen onnellinen löydettyäni morsiuspuvun, jonka takaosa sallii pitää hiukset auki. Monen puvun kanssa pitkät hiukset näyttävät häiritseviltä, mikäli takaosassa on joitain yksityiskohtia. Oma pukuni on kuitenkin hyvin yksinkertainen takaapäin katsottuna, joten siihen sopii hyvin hiukset lisäksi.Tällaiset toispuoliset kampaukset ovat mielestäni erittäin kauniita. Ne ovat hohdokkaita ja glamour-henkisiä. Hiukset saisi kauniisti kiinni sivulle hiuskoristeen avulla. Vaikka pidänkin ylemmän kuvan lainekkaista kiharoista olen epävarma, sopivatko sellaiset minulle.

Olen todella huono kihartamaan hiuksiani itse, mutta pitäisi kyllä opetella jotta voisin hieman kokeilla eri vaihtoehtoja. Lopullisen kampauksen teen ehdottomasti kampaajalla, mutta haluaisin ensin tietää, millaisia kiharoita sitä tilataan.

2 kommenttia:

  1. Ihania inspiraatiokuvia! Jotain tällaista olen ajatellut itsellenikin. Ja tosi nätti tuo eka kuvan hiuskoru!

    VastaaPoista