perjantai 22. elokuuta 2014

Kattotilan koristelua

Haluaisin seuraavaksi esitellä teille suunnitelmani hääpaikamme kattotilan koristeluun. Käyin sanaa "kattotila", koska tila on huikeat seitsemän metriä korkea! Se tietenkin hankaloittaa koristeiden ripustamista, sillä niitä ei voi kiinnittää itse kattoon. Tilassa olevat valaisimet roikkuvat katosta melko alhaalla ja meidän koristeet tulevat hieman valaisimia alemmas. Tilan seinillä onkin sopivasti tällä korkeudella erinäisiä putkia ja palkkeja, joihin voimme kiinnittää koristeita ja siimoja.

Tässä kuva juhlatilasta havainnollistamaan edellä selittämääni viritelmää:


Eikö näytäkin hyvältä? Haha, jopa tämän kuvan väsääminen sai minut innostumaan aivan suunnattomasti, tästä tulee niin mahtava vuosi!

Joten, tässä suunnitelma meidän kattokoristeille:

1 | 2 | 3

Laitoin juuri tilaukseen neljä kappaletta pallovalosarjoja, joissa on kaikissa 20 kpl led-pallovaloa. Omien tutkimusteni mukaan parhaaseen hintaan niitä saa tilata Ostajan Onni -nimisestä verkkokaupasta, joka löytyy täältä. Pompomit ovat jo tekeillä, joskin niitä ei ole vielä kovin monta. Aion taitella ja availla pomit valmiiksi, jotta niiden ripustamiseen juhlapaikalla menisi mahdollisimman vähän aikaa. Viirinauhat ovat tuorein innostukseni ja en ole vielä ehtinyt tutustua niiden valmistusprosessiin sen enempää, mutta uskon tekeväni myös ne itse.

Koristeet tulevat siis roikkumaan salin seinästä seinään. Viirit ja valosarjat saavat olla vierekkäin, ehkä yksi valosarja kahta viirinauhaa kohden. Pompomien asettelusta en ole vielä aivan varma, mutta alustavasti olen ajatellut ripustaa seinien välille siimoja, joista roikutan yksittäisiä pompomeja eri korkeuksilla.

Mitä mieltä olette tästä suunnitelmasta, onko koristeita jo liikaa yhteen tilaan?

2 kommenttia: