torstai 21. elokuuta 2014

Jotain meistä

Täällä taas vahvistusten kera! Blogin yläpalkista löytyy nyt linkki "Meistä" josta, yllätys yllätys, löytyy hieman tietoa meistä ja meidän häistä, ihan kuvan kera. Sulhasen kanssa tekstiä suunnittelin, tosin hän korjasi vain kohdan jossa kerroin hänen puutyöharrastuksestaan. Hän ei kuulemma "metelöi" pajassaan, vaan "timpuroi". Pakkohan se on myöntää, että on sieltä pajasta muutamia ihan kivoja töitä valmistunut!

Hääsuunnittelu etenee täällä hyvää vauhtia ja olen mielestäni jopa hieman edellä aikataulua. Suunnitteilla on tällä hetkellä somisteiden tilaamista netistä, kutsujen printtien ja fonttien suunnittelua, häämatkavalintoja, rahansäästösuunnitelmia ja paperisomisteiden askartelua. Askartelussa minun pitää ehdottomasti skarpata, koska se on viimeaikoina jäänyt melko vähälle. Yksi syy tähän on myös se, etten tahdo löytää lisää origamipapereita mistään!

Onko kellään vinkata askartelukauppaa tai nettikauppaa, josta origamipapereita voisi ostaa?

Lisäksi lähiaikoina toivon tekeväni ensimmäiset asusteostokset ja toivottavasti pian päästään myös tutustumaan sulhasen eri pukuvaihtoehtoihin. Tällaista siis tulevina kuukausina!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo "meistä"-sivu. Sieltä selvisi, että oottekin meidän sulhasen eli Andrein kanssa opiskelukaverit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, siltä tosiaan näyttää :D Aika hauska sattuma!

      Poista