perjantai 15. elokuuta 2014

Häämatka haaveissa

Kreikan loma lähestyy loppuaan ja ajatukset ovat aina välillä karkailleet seuraavaan lomamatkaan, joka melko varmasti on häämatkamme (ellen nyt sattumalta voita lotossa). Mieleni vaihtelee jatkuvasti eri vaihtoehtojen välillä. Olen aina haaveillut häämatkasta jossain Malediiveillä tai Bora Boralla. Viimeikoina olen kuitenkin hieman mietiskellyt, että mihin meillä on varaa oikeasti lähteä häiden jälkeen. Säästöjä ei luultavasti siinä vaiheessa kauheasti ole jäljellä, joten häämatka maksetaan suurimmaksi osaksi lahjarahoilla.



No minne lahjarahoilla sitten pääsee? Ei luultavasti 5-tähden hääsviittiin Bora Boralle.. Mutta ehkä se ei haittaa. Miksei häämatkoja voisi tehdä useamman elämänsä aikana? Häiden jälkeen voisin ihan hyvin matkustaa vaikka aina niin ihanalle Mallorcalle ja viettää viikosta kahteen aikaa jossain hääsviitissä all-inclusivesta nautiskellen. Pakko sanoa, että ajatus on houkutteleva.

Olemme sulhasen kanssa käyneet kahdesti Mallorcalla ja se on muihin lomakokemuksiimme verrattuna aivan ykkösmesta. En ole sulhaselle näitä ajatuksia vielä jakanut, mutta voi olla että hänkin innostuisi ajatuksesta!

Sen sijaan, mikä parempi syy lähteä once-in-a-lifetine matkalle jonnekin tropiikkiin, asumaan ihanaan bungalowhon meren äärellä, kuin häämatka. Voin niin kuvitella sellaisen ihanuuden mielessäni. Mutta mikäli tällainen matka ei yksinkertaisesti ole mahdollinen heti häiden jälkeen, voi olla että se saa jäädä odottamaan vauraampia aikojamme.

Vaikeita päätöksiä tällaiset! Pitää selvästi miettiä hieman tarkemmin, mihin niitä rahojaan tulevan vuoden ajan tuhlaa ja tutustua tarkemmin eri matkavaihtoehtoihin. Uskon että tarkempi katsahdus budjettiin olisi pian myös tarpeen.

Onko teille muille jo selvää mihin haluatte häämatkallanne sunnata, tai jos olette päätöksen tai jopa matkanne jo tehneet, minnepäin lentokoneen nokka vei?

2 kommenttia:

  1. Me kävimme häämatkalla Indonesiassa ja Singaporessa. Mieheni hoiti kaikki häämatkaan liittyvät asiat, joten päämäärä selvisi minulle vasta lentokentällä häiden jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuullostaa ihanalta! En kyllä itse tiedä pystyisikö kontrollihirmuna ikinä antaa tällaisen asian pysyä minulta salassa :D

      Poista