lauantai 9. elokuuta 2014

Kun morsian ei halua korkokenkiä

Onko outoa, jos en halua korkokenkiä hääpäiväksi? Minulla on tähän mielipiteeseen kyllä monta hyvää syytä. Ensinnäkin olen sulhasta vain noin 2-3 cm lyhyempi ja kuka nyt haluaisi olla sulhastaan pidempi hääpäivänään. Kihlakuvissammekin hänet piti asettaa korokkeen päälle seisomaan, jotta meidän välille saataisin jonkinlainen pituusero. Vähän outoa se kyllä oli.

Toiseksi en ole tottunut käyttämään korkokenkiä. Vaikka näitäkin yksilöitä löytyy kaapista yli kymmenen paria, en vain jostain syystä niitä kovinkaan paljoa käytä. Pituus on tässäkin varmaan se suurin syy, olen nimittäin 174 cm pitkä. Toiseksi minulle tehtiin viime talvena polvileikkaus ja sen jälkeen en ole voinut kuvitellakkaan käveleväni korkkareilla, joten olen aika hyvin vieroittunut koko hommasta tänä aikana. Ja sitten vielä se mukavuus. Haluan nauttia hääpäivästämme koko päivän ja myöhään iltaan, mutta uskon väsyväni ennenaikaisesti jos en laita jalkaan mukavia kenkiä.

Siispä päädyin ballerinoihin ja miksei. Ihanien ballerinojen valikoima on aivan mahtava ja on jopa olemassa ihan oma ballerinojen morsiuskategoria.

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]
Nämä ovat sitten niin ihania! Olen kyllä toden teolla ihastunut kaikkiin näihin vaihtoehtoihin. Toiseksi ylimmät ballerinat ovat aivan upeat, siis niin upeat. Saa nähdä kuinka pitkään jaksan tätä päätöstä venyttää, ennenkuin tilaan näistä jonkin parin kotiin.

Tietenkin netistä tilaamisessa on aina se epävarmuus liittyen kenkien kokoon. Kannattaakin ottaa hyvin selvää kokoluokista ja niiden vastaavuksista sekä lukea aikaisempien tilaajien kokemuksia, sillä he voivat kertoa ovatko koot normaaleja suurempia tai pienempiä. Ja sitten kun kengät ovat kotiutuneet, voi aloittaa niiden sisäänajon (sisätiloissa tietenkin). Hyvätkin kengät voivat monen tunnin käytön jälkeen muuttua epämukaviksi, mikäli ne hankaavat ikävästi.

Mitkä ovat suosikkinne yllä olevista ballerinoista?

11 kommenttia:

  1. Ei millään tavalla outoa, jos ei halua korkkareita turruttamaan jalkojasi hääpäivänäsi (: Varsinkin jos miehesi ei ole mikään hongankolistaja. Meillä sama juttu pituuseron kanssa - se ei ole päätähuimaava (hahha :D), joten mulle taitaa kanssa tulla ballerinat tai jotkut muut vastaavat. Lempparit noista on ehkäpä ylimmät (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, turha sitä tärkeää päivää on mennä korkkareilla pilaamaan ;)

      Poista
  2. Minulle tulee ballerinat. Suurin syy on se, että olisin pienilläkin koroilla sulhasta pidempi. Ja toisaalta ajattelen koroista, että korkoa joko kunnolla tai ei ollenkaan. Enkä käytä korkokenkiä muutenkaan, joten olisi vähän outoa käyttää sellaisia hääpäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samat ajatukset minullakin. Tuntuisi muutenkin hölmöltä laittaa matalat korkkarit vaan siksi, että "hääpäivänä käytetään korkkareita enkä jaksa kävellä korkeilla koroilla koko päivää". Ennemmin tulisi vain tanttamainen olo ;)

      Poista
  3. Ihania nuo ballerinat! Ei ole minusta lainkaan outoa ja olen myös itselleni jo hankkinut valkoiset tavalliset ballerinat sisätiloja varten. Meillä ei myöskään ole isoa pituuseroa (olen 175 cm) ja siksi ballerinat koin parhaimmaksi vaihtoehdoksi, kun en edes osaa/tykkää kävellä korkeilla koroilla luontevasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, aivan ihania! :) hyvä pointti muuten tuo valkoiset ballerinat sisätiloja varten. Kannattaa varmaankin ulkokäyttöön hankkia kaiken varalle toinen, yksinkertaisempi pari.

      Poista
  4. Ihania baltsuja! Ei ole yhtään outoa olla käyttämättä korkkareita! Itsekin aion laittaa häihini balleriinat. Yksi syy on se, että olemme miehen kanssa suunnilleen yhtä pitkiä, joten en ainakaan halua mennä ohi korkkareiden takia! Toisekseen jos en käytä ikinä muulloinkaan korkkareita niin miksi pitäisi häissä käyttää! Ei oo nii mun juttu, nuo korkkarit...:) Enemmän oon oma itteni baltsuissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että niin moni on samaa mieltä kanssani. Ballerinatkin voivat olla ihania ja koristeltuja, ja jos pituutta riittää niin ovathan ne hyvä valinta :)

      Poista
  5. Ihania ballerinoja, aion itsekin sellaiset sujauttaa jalkaani korkkareiden sijaan. Vähän samat on syyt kuin sinulla.. En halua pilata päivää sillä että en pysty kävelemään saati tanssimaan... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kukapa nyt haluaa pilata päivänsä epämukavilla kengillä.

      Poista
  6. Hääpäivä kannattaa viettää mukavissa kengissä. Jos korkkarit ei tunnu omilta niin kannattaa valitta sellaiset missä viihtyy.

    VastaaPoista