perjantai 24. lokakuuta 2014

Save the Date kortit ovat saapuneet!

Keskiviikkona noudin painosta Save the Date korttimme. Jännitin lopputulosta melkoisesti, koska ei sitä vaan ikinä tiedä, miltä tietokoneella tehty grafiikka näyttää paperille painettuna. Täytyy myöntää, että paperi olisi saanut olla parempaa laadultaan, mutta muutoin olen kortteihin kyllä tyytyväinen!

Kortit olen suunnitellut itse ja lähetin ne painoon Kopio Niiniin. Minulla on entuudestaan kokemusta kyseisestä painoyrityksestä ja tiesin saavani hyvää laatua edulliseen hintaan. Lopputulokseen voi itse vaikuttaa kaikin tavoin, ilmoittamalla yksinkertaisesti tilauksen yhteydessä niin paperin koon kuin paksuuden, reunojen leikkaukset ynnä muut. Tilaukset onnistuvat helposti sähköpostitse ja yrityksen sivuilta löytyy todella kätevät ohjeet siitä, missä muodossa sähköiset painotuotteet kannattaa lähettää.

Meidän korttien hinnaksi tuli 30 € ja kortteja on yhteensä 60 kpl, joten uskon meidän tehneen tässä aika hyvän diilin. Mutta pidemmittä puheitta, tässä meidän Save the Date kortit:




Korttien ilmettä suunnitellessa minua inspiroi vuodenaika, tunnelmallinen kynttilänvalo ja lämpimät värisävyt. Korteissa näkyy kaukaisten valojen välke ja minusta ne välittävät ihan mukavaa tunnelmaa, jonka voin kuvitella toistuvan hääjuhliemme myöhäisillassa. En tiedä tuleeko lopullisista kutsukorteista millään lailla näiden kanssa yhtenäiset, mutta ehkäpä se ei haittaa. Fontit pyrin kuitenkin pitämään samoina läpi häiden paperituotteiden.

Save the Date kortit lähtevät vieraille joulukuun alussa, sillä en uskalla lähettää niitä ennen kuin olemme saaneet kirkon varattua (niin hassua ja turhauttavaa kuin se onkin, kirkko voidaan varata vasta joulukuussa)! Tässä onkin kivasti aikaa harjoitella sinetin käyttöä ja miettiä minkälaiset kirjekuoret korteille hankimme. Sitten alkaakin osoitteiden kirjoittaminen!

13 kommenttia:

  1. Tosi hienot Save The Datet -kortit! :)

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä tosi ihanat ja nimenomaan tunnelmalliset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, kiva kuulla että välittävät oikeaa tunnelmaa :)

      Poista
  3. Onpa upeat kortit! Ja itse olet ne suunnittelut? Wau! Jotenkin mä oon ihan kateellinen, miten hienot näistä tuli ja miten vaivattomalta sä saat näiden toteutuksen kuullostamaan! :D
    Aivan upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos Jannica, itse suunnittelin kyllä kyllä :D Pakko sanoa, että olihan se yllätys miten helposti tämä lopulta sujui ja kuinka lopputulos heti miellytti meitä molempia. Fotarisuunnittelu on kyllä ihan huippua, en ikinä olis suostunut askartelemaan käsin ensin 60 Save the Date korttia ja sitten vielä kutsukortit päälle! :D

      Poista
  4. Oi, ihanat!! Oon katsellut samantyyppisiä jossakin, on kyllä hyvä maku! :D

    VastaaPoista
  5. Mahtavat kortit! Ajattelitko lähettää jokaiseen "talouteen" yhden (mukaan lukien ne, jotka jo päivämäärän tietävät) vai lähettää vain niille, jotka asuvat kauempana, eivätkä päivämäärää tiedä? Itse pohdiskelen tässä, että miten teemme. :) Ajatuksena on ehkä kortti kaikille; lähetetettynä niille, jotka ovat kauempana ja annettuna lähellä oleville. Joulupostin mukana saisi myös mukavasti joulutervehdykset samalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta! Meillä hyvin harva tietää päivämäärän, koska näemme sukulaisia maantieteellisen hajonnan vuoksi aika harvoin. Haluamme, että kaikki saavat kuulla häistämme meiltä ja samoihin aikoihin, joten siksi olemme päättäneet olla puhumatta asiasta sen enempää, ennen Save the Date korttien lähettämistä :) Luonnollisesti meidän tapauksessa kortit lähtevät kaikille.

      Poista
  6. Tosi hienot kortit, waude! :) Oot taitava!

    VastaaPoista