torstai 2. lokakuuta 2014

Persoonalliset häät - osa 1

Tästä aiheesta on pakko tehdä ainakin muutama, koska tällä hetkellä persoonallisia ideoita tuntuu tulvivan joka suunnasta. Aloitetaanpa kuitenkin muutamasta asiasta, joita meidän häissä ainakin tullaan näkemään.

1. Räätälöity kakkukoriste

1 | 2

Kakunkoristeita saa vaikka missä ihanassa muodossa ja meillä ei ole tullut mieleenkään tilata meidän häihin mitään perinteistä morsiuspariasetelmaa. Ainakin minun huomioni on täysin vienyt nämä kuvioleikatut koristeet, joista oma suosikkini on monogrammi. Tällaista kakunkoristetta on mahdollista räätälöidä täysin omien toiveiden mukaiseksi, joten se on mikä mahtavin tapa tuoda häihin omaa persoonallisuutta. Kakunkoristeita löytyy pilvin pimein etsy.comista, mutta myös ihana kotimainen yritys CaiSanni valmistaa käsityönä mitä upeimpia kakunkoristeita.

2. Vahasinetit kirjekuoriin

1 | 2 | 3 | 4

Hääkutsujen kirjekuoren sinetöinti vahalla lisää siihen persoonallisuutta, mutta miksei ideaa voisi viedä vielä pidemmälle. Kun sinetti on kerran hankittu, sen avulla voidaan luoda yhtenäistä ja persoonallista ilmettä muihinkin paperituotteisiin, kuten ohjelmaalehtisiin ja paikkakortteihin. Myös vieraslahjat voi sinetöidä vahan avulla. Vahaleimasimia olen nähnyt myynnissä Sinellissä, missä myydään myös vahaa. Ebay.comista löytyy laajempi valikoima leimasimia ja vahaa, kuten myös etsy.comista, mistä voi myös tilata räätälöityjä leimasimia esimerkiksi omilla nimikirjaimillaan.

3. Kyltit

1 | 2 | 3 | 4 | 5

On sanomattakin selvää, että nämä kyltit tehdään itse. Kylttipohjan valitseminen ja tuunaaminen itsessään tuo jo oman tyylin hommaan ja kun siihen lisää merkityksellisiä sanoja hienolla, käsinkirjoitetulla fontilla, saadaan upea persoonallinen somiste häihin. Kylttejä voidaan tehdä niin opastukseen juhlapaikalle, menun ja ohjelman esittämiseen tai ihan vaan esittämään rakkaudentäytteisiä lausahduksia. Itse olen ihastunut rustiikkisiin puukyltteihin ja lasiin, kuten ikkunoihin ja peileihin kirjoitettuihin viesteihin.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin tehdään kyltit itse. Rakastan noita vanhasta puusta tehtyjä kylttejä! Lisäksi puusuulissa olevat vanhat ikkunat pääsevät käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi minä niin toivoisin että löytäisin itsekin jostain vanhoja ikkunoita, joista voisin loihtia ihania kylttejä!

      Poista