maanantai 20. lokakuuta 2014

Hääpuuhien täytteisiä päiviä

Takana on monta hääsuunnittelun ja -puuhailun täytteistä päivää ja moni asia on edennyt mukavasti. Ensinnäkin tilasin Save the Date korttimme viime torstaina ja olisi tarkoitus käydä noutamassa ne tällä viikolla painosta. Suunnittelin kortit itse ja lähetin Kopio Niinille painoon, hintaa 60 kpl paketille tuli ainoastaan 30 €, joten olen todella tyytyväinen! Kerron tästä lisää kun olen saanut kortit käsiini ja julkaisen niistä samalla muutaman kuvan. Nyt täytyy vain jännittää, vastaako painetut kortit suunnitelmiani.

Olimme viikonloppuna vanhempiemme luona Vaasassa käymässä ja palaveerasimme samalla hieman häistämme ja budjetista. Palalveeraaminen porukalla oli kyllä hyvä idea, sillä saimme ensinnäkin kaikki perheenjäsenet ajan tasalle hääsuunnitelmista ja samalla tuli myös itse käytyä tarkasti läpi tehtävät ja aikataulut. Tällä hetkellä kriittisimmät tehtävät aikataulun kannalta ovat Save the Date kutsujen lähettäminen, kampaajan ja meikkauksen varaus sekä hääyön hotellihuoneen varaus. Jossain vaiheessa näin jo painajaista siitä, että meille ei löytynyt enää hienoa hotellihuonetta hääyöksi ja jouduimme majoittumaan Scandic hotellin nukkavieruun huoneeseen. Pitääpä poistaa tällaiset ajatukset mielestä ja ottaa yhteyttä suosikkivaihtoehtoomme pikimmiten!

Viime viikon jännittävin tapahtuma oli kuitenkin vierailumme kultasepänliike Hovisepillä Vaasassa, josta löysimme vihkisormukseni! Instagramin puolella julkaisinkin kuvan löydöstä heti kotiin päästyäni ja laitetaanpa sama kuva nyt vielä tänne, kun sitä itsekin aina tunnin välein käyn ihastelemassa.


Olen täällä blogin puolella kertonutkin, että keltakultainen sormus muutamalla suuremmalla keskikivellä ja pienemmillä sivukivillä olisi minulle kovasti mieleen. Olen kuitenkin jo muutamaan otteeseen todennut, että sellaisella timanttimäärällä sormuksen hinta nousee niin paljon yli tonnin, että joudun tyytymään yhteen isompaan keskikiveen ja sivukiviin. Mutta sitten löysin tämän ihanuuden, Tillanderin timanttisormuksen mallia 622,7. Keskikivet ovat kaikki 0,066 ct ja sivukivet 0,015 ct, yhteensä kivien paino on 0,288 ct. Ja se oli tarjouksessa. Normaali hinta sormukselle on runsaat 1600 euroa, aika paljon, mutta 30 % alennuksella ja sormuksen kavennuksella lopulliseksi hinnaksi muodostui 1150 euroa. Siinä sitten päätin, että tämähän on minun vihkisormukseni. Tätä haluan kantaa loppuelämäni.

Kyllä oli jalat vähän heikkoina kun liikkeestä lähdettiin, eikä hyytynyt hymy koko päivänä!

7 kommenttia:

  1. On se vaan niin kaunis sormus kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on! En voi vieläkään käsittää että se on pian minun :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Haastavinta tässä olikin sopivan parin löytyminen, kun kihla ei ole mikään yksinkertaisin malliltaan :)

      Poista
  3. Oi että kuinka kaunis, itsellä aika samantyylinen kihla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että sinullakin on samantyylinen kihla, en ole vielä kellään tällaista nähnyt :)

      Poista
  4. Oi kuinka ihana yhdistelmä! Mulla on myös tuollainen kihlasormus ja vähän on mietityttänyt että millainen sormus siihen sitten lopulta sopii viereen. Sulla on kyllä aivan nappivalinta!

    VastaaPoista