lauantai 4. lokakuuta 2014

Persoonalliset häät - osa 2

Palataanpa takaisin tähän idearikkaaseen aiheeseen juomien merkeissä. Riippuen siitä tarjoillaanko häissä alkoholillista tai alkoholitonta, voi kaikkia näitä ideoita soveltaa hääjuhliinsa.

Etiketit pulloihin

1 | 2 | 3
Tekemällä omat etiketit niin viini-, olut- ja limpparipulloihin kuten vaikkapa vesipulloihin voidaan yhtenäistää häiden ilmettä entisestään, käyttämällä esimerkiksi samoja värejä ja fontteja kuten häiden muissa paperituotteissa. Persoonalliset etiketit omaperäisten tekstien ja kuosien kera ovat aina parempi valinta kuin pullojen alkuperäiset etiketit. Näitä onkin helppo tehdä itse ja tulostaa ihan normaalille tulostuspaperille, josta etiketin voi leikata irti ja liimata alkuperäisten etikettien tilalle tai päälle.

Hääparin nimikkodrinkki

1 | 2 | 3
Alkoholillinen tai alkoholiton, kaikki käy. Päästetään makujen mielikuvitus valloilleen ja luodaan häihin nimikkodrinkki. Vieraille on kiva esitellä mitä drinkki pitää sisällään ja mikäli vieraat kokoavat drinkin itse, on resepti hyvinkin oleellinen. Toinen vaihtoehto on tehdä drinkit valmiiksi joko laseihin tai booliastiaan. Itseäni hieman epäilyttää onnistuuko drinkkien kokoaminen vierailta itse. Joko mittasuhteet menevät pieleen, tai sitten he alkavat sooloilemaan ja tekevät omia drinksujaan. Mutta toisaalta se voisi olla vieraille ihan mukavaakin puuhaa ja pakko sanoa, että sellaisen drinkkibaarin somistaminen olisi kyllä todella hauskaa.

Vieraslahjana viinipullonkorkki

1 | 2
Tämä olisi mielestäni todella hauska idea vieraslahjaksi, käytännöllinen mutta samalla persoonallinen. Ainoa ongelma näissä on vain hinta, sillä räätälöidyt korkit ovat todella kalliita. Etsy.comista löytyy todella hyvä valikoima räätälöitävissä olevia korkkeja, mutta hinnat lähtevät noin neljästä eurosta kappale. Vieraslahjojen kustannukset ovat tietenkin suhteellisia ja mikäli runsaat 4 € per lahja sopii hääbudjettiin, voisin itsekin lähteä tilaamaan näitä.

1 kommentti:

  1. Meidän häissämme oli nimikködrinkit, joita vieraat saivat itse tehdä. Toki he varmasti tekivät omia drinkkejäänkin, mutta monet tulivat kiittelemään miten hauska idea oli. Ehkei siis kannata turhaan stressata, että tekeekö vieraat drinkin aivan oikein vaan jos tuo ajatus yhtään kiinnostaa, niin antaa mennä vaan. Ja itse asiassa meillä oli drinkkiohjeiden luona drinkkimittoja, jotka helpotti drinkkien tekoa. :)

    VastaaPoista