tiistai 14. lokakuuta 2014

Monogrammin suunnittelua

Eilen illalla sain valmiiksi kaksi vaihtoehtoa Save the Date korttejamme varten. Nukuttuani yön yli en vieläkään pystynyt päättämään, kummasta vaihtoehdosta pidän enemmän. Sulhanen suosi tummempaa ulkoasua, joten ehkä sillä mennään.

Save the Date kortteja suunnitellessani tulin siihen tulokseen, että mehän tarvitaan myös monogrammi. Se on kiva laittaa kortin takapuolelle ja sille löytyy aivan varmasti käyttöä myös häiden muissa paperituotteissa. Oikea kirjainasu löytyi heti ja päätinkin, että voimme käyttää samaa fonttia kaikissa paperituotteissa, mutta monogrammin ympärille tulevaa kuviota voisi hieman varioida. Tässä muutamia vaihtoehtoja:




Seppeleet miellyttävät silmääni edelleen, mutta pitää kyllä tehdä muutama yksinkertaisempi vaihtoehto näiden lisäksi. Onneksi saan kuitenkin pidettyä monogrammin ilmeen yhtenäisenä säilyttämällä fontin samana, niin voin vapaasti muunnella taustaa ja ympäröivää kirjailua.

Mites muut morsiamet ja hääparit, oletteko suunnitelleet oman monogrammin käyttämistä?

8 kommenttia:

  1. Meille ei ole tulossa omaa monogrammia, mutta pidän kyllä kovasti noista teidän omistanne. Omaa silmääni miellyttävät kaksi ensimmäistä, mutta kysehän on täysin makuasioista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuntuu, että nämä ehtivät muuttaa ulkoasuaan vielä muutamaan otteeseen ;)

      Poista
  2. Kivannäköisiä! Kaikissa on hieman eri fiilis. :) Meillä oli monogrammi, ja sitähän sitten tungettiin kaikkialle, minne vain keksittiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo huomasin kuvistanne, että monogrammi oli ahkerassa käytössä! Etenkin jäi mieleen ne ikkunanlasiin maalatut monogrammit, se olisi kiva itsekin toteuttaa :)

      Poista
  3. Monogrammit ja häälogot ihan huippujuttu. Niillä saa kivasti yhtenäistä ilmettäkin eri paperituotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Kyllä tämä suunnittelu on tästä eteenpäin helppoa, ei tarvitse kuin lätkiä monogrammia kaikkiin paperituotteisiin ;)

      Poista
  4. Vitsi, tuo keskimmäinen sykäytti kyllä itseäni eniten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä ihan oma fiiliksensä muihin verrattuna, arvokas omalla tavalllaan :)

      Poista