sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Arvonta: Liput Suomen häämessuille


Olen ilokseni saanut arvottavaksi kaksi lippupakettia Suomen häämessuille! Lippupakettiin sisältyy kaksi lippua mille tahansa messuista, jotka järjestetään seuraavasti:

Tampere 17.-18.1.2015
Seinäjoki 24.1.2015
Oulu 31.1.2014
Jyväskylä 7.2.2014

Messuilla pääsee tietenkin tutustumaan lukuisiin hääpalveluita tarjoaviin yrityksiin ja ideoita sekä inspiraatiota on luvassa niin morsiammelle kuin sulhasellekin. Messuilla järjestetään lauantaisin myös The National Wedding Show, jossa esitellään kauden uusimmat hääpukeutumisen trendit. Me lähdetään sulhasen kanssa yhdessä Tampereen messuille ja odotamme erityisen paljon show'ta, koska sulhasen pukeutuminen on tällä hetkellä niin kovin ajankohtaista. Onneksi messuihin on vain puolitoista kuukautta!

Mitä te odotatte Suomen häämessuilta?

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti sekä sähköpostiosoitteesi. Kaksi onnekasta voittaa kahden hengen lippupaketin jotka arvon 7.12.2014.

11 kommenttia:

  1. Minä toivoisin messuilta konkretian tuntua alkuvaiheen suunnitelmiin, ja ideoita ihan kaikesta häihin liittyvästä :D Sähköposti: marrasmorsian(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Odotan koristeluideoita ja sormuksia :)
    inksu44@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Toivoisin että sais paljon uusia ideoita ja pääsisi tutustumaan moniin eri hääpalveluiden tarjoajiin
    sussu_vares@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mä toivoisin ideoita häämenujen, ohjelmalehtien ja muiden paperituotteiden suunnitteluun sekä hääkattauksen ideointiin :) pitkanen.anni@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mä toivoisin (ja uskoisin), että paikan päällä messuilla tuleva sulhanen ymmärtää kaikki mun päässä seilaavat visiot. Tietenkin odotan myös kauniita hääpukuja! vilmatoivonen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Tulevana morsiusneitona olisi mukava saada polttari-ideoita. Messuille mukaan lähtisi tottakai morsian, jonka kanssa sitten voitaisiin yhdessä katsoa ideoita yksityiskohtiin :)

    -Tytti

    korhonen.tytti@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Toivoisin näkeväni paljon ideoita ainakin koristeluun ja kukkiin sekä morsiuskimppuun :)
    tuulimaaria@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Tavoitteena löytää vihkisormukset messuilta! Ja tietysti koristelut kiinnostavat ��

    VastaaPoista
  9. Tavoitteena on saada inspiraatiota koristeluun. Puvut on ja sormukset, mutta tuo koristelu tuottaa vähän päänvaivaa. :)

    h.oranen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  10. Lähtisin myös Tampereen messuille! :) Messuilta odotan uusia inspiraatioita lähes kaikkeen häihin liittyvään, lisäksi informaatiota paikallisista palveluntarjoajista kuten pitopalveluista!

    jasminhaikka(at)gmail.com

    VastaaPoista