tiistai 11. marraskuuta 2014

Pöytäsuunnitelmat järjestykseen

Suurin kysymysmerkki mitä tulee juhlatilamme somistukseen on ollut pöydät. Haluaisimme laittaa kaksi pöytää vastakkain, jolloin syntyisi 8-hengen neliöpöytä, mutta kun silloin juhlatilaan mahtuu vähemmän porukkaa. Meille voi olla tulossa jopa yli 100 henkeä, joten ei oikein ollut vaihtoehto jättää asia sattuman varaan ja toivoa, että haluamallamme pöytäjärjestelyllä saataisiin tehtyä tilaa kaikille vieraillemme. Niinpä kokeilimme asiaa.


Monenlaisen säätämisen, mittailun ja koeistumisen sekä -nousemisen jälkeen saimme todeta, että kyllä me sinne mahdutaan tällä järjestelyllä. Laskimme tarkkaan kuinka paljon tilaa tarvitaan, kun joku istuu takanasi ja haluat pystyä nousemaan paikaltasi ja liikkumaan salissa mukavasti. Ehkä jossain kohtaa tulee hieman ahdasta mutta luotan siihen, että paikan päällä asia kyllä hoituu.



Tämän suunnitelman mukaan tilaa on 122 hengelle, mikä on liioittelua. Mutta mielummin kokeilemme suunnitelmaamme sillä varauksella, että oikeasti kaikki kutsuttavat saapuvat paikalle kuin olemme pulassa jos vieraiden määrä pääseekin yllättämään. Pöytien järjestys ei luultavasi tule olemaan täysin kuten suunnitelmassamme, mutta tarkoituksena olikin vain todistaa henkilömäärän mahduttamisen mahdollisuus tällä pöytäjärjestelyllä.

Tämä tarkoittaakin, että meille tulee ihanat neliöpöydät ja ne ovat isot, peräti 120cm x 160cm. Neliöpöydissä on se positiivinen seikka, että seurustelu pöytäseurueen kesken on helpompaa ja lisäksi pöytäsomisteille jää runsaasti tilaa. Joten eikuin keräilemään lasipurkkeja ja askartelemaan kaikkea ihanaa maan ja taivaan väliltä.

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

Kysymykseksi tuleekin, jääkö pöytäkoristeille jopa liikaa tilaa. Nyt kun asiaa mietin, niin pitää kyllä seuraavaksi kokeilla kattaa pöydän kokoinen alue ja hieman sommitella koristeita siihen keskelle. Minusta on kuitenkin melko tärkeää tietää jo tässä vaiheessa mitä kaikkea halumme pöydille laittaa, jotta voimme tehdä mahdolliset ostokset ja aloittaa askartelun ynnä muun keräilyn mahdollisimman ajoissa.

Tällaiset suunnitelmat tuntuvat todella isoilta, aivan kuin pöytäjärjestys olisi kaikki kaikessa. Sinänsä ne ovat todella keskeinen osa juhlatilan ulkonäköä, joten sallin asiassa suuret tunteet. Kaikki hommat ovat muutenkin niin hyvin hanskassa tässä vaiheessa, että mahtavista pöytäkoristeista haaveileminen on sallittua.

Onko teillä mielessä jotain erityisen "suuria" hääsuunnitelmia tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Tosi mukavaa seurata pöytäkoristelusuunnitelmianne! Minäkin nimittäin haaveilen neliöpöydistä :) Pitäisi käydä juhlapaikalla mittailemassa ja mallailemassa, että onnistuisiko niiden toteutus vierasmäärällemme käytännössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toivottavasti teilläkin onnistuisi neliöpöydät :) Totesin kyllä tällaisen kokeilun erittäin toimivaksi, joten ei kuin mittailemaan ja suunnittelemaan omaa pöytäjärjestystä niin eiköhän paras ratkaisu selviä.

      Poista