sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Save the Date -messut

Eilen kävimme ystävieni ja kaasojeni kanssa ihanilla Save the Date messuilla. Tapahtuma ja seura oli kaikin tavoin oikein mukavaa, joskin harmitti ettei kolmas kaasoni päässyt mukaan. Haimme messuilta lähinnä inspiraatiota kattaukseen, tarjottaviin, kakkuihin ja asusteisiin. Herkut olivat minulla päällimmäisenä mielessä, koska emme ole kondiittoreihin vielä tutustuneet. Uskoisin että messuilla oli eniten annettavaa heille, jotka eivät vielä ole valinneet esimerkiksi pitopalvelua tai kondiittoria ja ennen kaikkea morsiamille, joiden morsiuspukua ei ole vielä löytynyt. Käytettyjen pukujen valikoima oli uskomattoman laaja ja itsekin kävin niitä hypystelemässä vaikka oma puku onkin jo tilauksessa. Onnea vaan kaikille jotka löysivät unelmiensa pukunsa messuilta!


Valokuvaaja Petra Veikkolan taidonnäytteet tekivät meihin syvän vaikutuksen. Kuvat olivat niin tunnelmallisia ja omaperäisiä, juuri tämän kaltaisia kuvia haluaisin muistoksi myös meidän hääpäivästä. Kuvista välttyvä valoleikki ja rakkaus oli jotain aivan upeaa. Jos teillä ei vielä valokuvaajaa häihin ole varattuna, suosittelen tutustumaan tähän valokuvaajaan osoitteesta petraveikkola.com.




Olin todella innoissani messujen kondiittorien taidonnäytteistä. Ensimmäisessä kuvassa Pâtisseria & Chocolatier Mayra, joka valmistaa käsityönä kaikenlaisia leivonnaisia ja suklaaherkkuja. Katselin aivan lumoutuneena ihania konvehteja ja väritettyjä markenkiherkkuja. Tähän yritykseen aion kyllä tutustua vielä tarkemmin, jospa tilaisimme heiltä jotain makeaa häihimme. Mayra valmistaa mm. nimikoituja konvehteja! Maryasta voi lukea lisää osoitteesta mayra.fi.

Toisessa kuvassa näkyy Inkoolaisen The Art of Cakes:in upean koristeellisia monikerroskakkuja, macarons-leivoksia ja käsin tehtyjä vaahtokarkkeja. Kakkujen pitsi- ja helmikoristelut olivat todella yksityiskohtaisia ja koristekukat niin upeita. Tuollaisia kukkia jos saisin meidänkin kakun päälle niin olisin ikionnellinen! Yritys toimittaa kakkunsa 50 km säteellä Inkoosta, joten pääkaupunkiseudun hääparien kannattaa ehdottomasi tutustua tähän yritykseen, nettiosoite on theartofcakes.fi.

Viimeisenä ihastelin Marian herkkupuodin upeasti toteutettua kerroskakkua. Jälleen kerran todella yksityiskohtainen koristelu ja upeat koristekukat tekivät vaikutukset. Ei voi muuta kuin ihastella tällaista ammattitaitoa! Maria muuten osallistuu MTV3:n Koko Suomi leipoo -ohjelmaan, jossa hän taiteilee viikoittain erilaisia leivonnaisia.

Enpä muuten ihan tyhjin käsin messuilta lähtenyt, sillä Ninkan Niinan esiteltyä minulle upeita luomuksiaan ihastuin täysin tällaiseen uniikkiin hiuskoruun.



Vaikka olenkin moneen otteeseen vieraillut Ninkan verkkokaupassa, yllätti hänen koru- ja asustevalikoimansa minut kokonaan. Hyvä etten tarkemmin alkanut ihastelemaan kaikkia koruja, sillä olisin varmaan tuhlannut kaikki rahani näihin ihanuuksiin. Korvikset, kaulakorut, hiuskorut ja strassivyöt olivat todella upeita, trendikkäitä ja niin uniikkeja. Minulla oli jo ennen messuja mielessä, että haluaisin löytää sieltä hiuskorun ja tämä ostamani kappale oli kyllä niin täydellinen. Se on juuri sopivan kokoinen ja muotoinen, hieman art deco -tyylinen soikeine kivineen mutta silti tarpeeksi hillitty ja niin ajaton. Koru on uniikkikappale joten ei tule toista samanlaista vastaan.



Messujen päätteeksi kävimme vielä kuoharilasillisilla Kiilassa. Päivä oli aivan ihana ja siitä kiitos ystävilleni! <3

4 kommenttia:

  1. Kylläpä on ollut mukavia kokemuksia messuista. Ensi vuonna tiedän minne suunnistaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimensä mukaisesti oikein hyvän mielen messut! Voin kyllä lämpimästi suositella :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Voi kuinka kivaa, että piditte kuvistani ja kiitos linkityksestä!
    Terkuin, Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra! Kuvasi olivat todella kauniita, linkitän mielelläni jotta muutkin saisivat nauttia töistäsi :)

      Poista