torstai 27. marraskuuta 2014

Nyt on jännät ajat

Onpas aika taas kulunut hurjaa vauhtia. Kohta ollaan jo joulukuussa, josta on taatusti tulossa tapahtumarikas kuukausi kaikilla rintamilla. Opiskelut ovat pian tältä vuodelta paketissa, jäljellä on projektien palautukset ja muutamat tentit. Tällä viikolla deadlinet painavat ja olen jo nukkunut hieman huonosti kun mietin mitä kaikkea tulee tehdä mihin mennessä. Hääsuunnittelun osalta eletään jännittäviä aikoja, koska maanantaina 1.12. alkaen Mustasaaren kirkkoa pystyy varaamaan kesän vihkimisiin. Pelkään jatkuvasti unohtavani asian kaiken tämän kiireen keskellä, mutta eikai se enää tässä vaiheessa ole mahdollista.

1 | 2

Koen kirkkovarauksen olevan aikamoinen rajapyykki häässuunnittelussamme, koska sen myötä meillä on kaikki tärkeät asiat järjestyksessä. Kirkon lisäksi meillä on jo juhlapaikka, valokuvaaja, hääsviitti ja pitopalvelu varattuna, eli ne kaikkein kiireellisemmät asiat. Sormuksia, asusteita ja pukuja ehtii aina katsella myöhemmin, mutta varaukset on pakko tehdä ajoissa.

Kirkon varauksen myötä saamme myös rauhallisin mielin lähettää Save the Date kutsut vieraillemme. Tarkoitus olisi saada ne matkaan joulukuun ekoilla viikoilla, mutta koska emme ole tehneet osoitteiden tai kirjekuorien osalta vielä yhtään mitään, pelkään ehtivätkö ne aikataulussa. Ennen joulukorttiryysistä ne olisi kuitenkin mukava saada matkaan. Tällä hetkellä en ehdi tehdä asialle yhtään mitään konkreettista, mutta jospa voisin saada osoitteet yhteen paikkaan näin ensiksi, niin eiköhän siitä ole ihan hyvä lähteä liikkeelle. Lisäksi pitäisi löytää kirjekuoret, päättää miten osoitteet niihin laitetaan ja harjoitella sinetin käyttämistä. Sinettivahaakin pitäisi hankkia lisää ja.. kaikkea.

Kun tästä joulukuusta selvitään niin asiat ovat taas oikein hyvällä mallilla. Kaikki ovat siinä vaiheessa tietoisia häistämme ja kutsulistat on lyöty lukkoon. Tiedetään koska ja mihin aikaan häitämme juhlitaan, voimme alkaa suunnittelemaan ruokavaihtoehtoja ja tutustua eri kondiittoreihin. Käynnistetään kaikki askarteluprojektit täysillä vauhtiin ja varataan minulle kampaaja sekä meikkaus, kokeillaan sulhaselle pukuja ja varataan pappi. Häihin on vielä runsaat seitsemän kuukautta ja olen oikeastaan vain iloinen, että tekemistä on näin paljon. Niin kauan kun asiat pysyvät aikataulussa ja tehtävälista on selkeä uskon, että hääsuunnittelut jatkuvat vuonna 2015 vähintään yhtä, jos ei enemmänkin riemukkaina.

1 kommentti:

  1. Mustasaaren kirkko on tosi kaunis sisältä ja omalla tavallaan kivan erikoinen ulkoa. Tykkään ihan hurjasti tuosta suht neutraalista värimaailmasta sisäpuolella, etenkin kun tämän alueen kirkot tuppaavat olemaan aika värikkäitä ja pimeitä.

    VastaaPoista