maanantai 3. marraskuuta 2014

Lasinen löytö

Käytiin tänään Ikeassa ja mitä sieltä löytyikään! Ajattelin katsella jälleen kerran läpi kaupan lasipurkkitarjonnan karkkibuffet mielessä ja törmäsin tämän vuoden uutuuteen, Ryssby lasipurkkeihin. Eihän siinä tilanteessa voinut muuta kun napata kaksi pakettia mukaan.



Yhdessä paketissa on yksi isompi (noin 4 litraa) ja toinen pienempi purkki (noin 3 litraa), hintaa sillä on 14,99 €. Purkit ovat kyllä aika ohutta lasia, joten hieman jännittää miten ne vieraiden käsittelyssä kestävät. Mutta ei kukaan varmaan näitä ala ympäriinsä paiskomaankaan, joten ihan hyvin varmaankin. Meillä onkin nyt karkkibuffetin lasiastiat kutakuinkin kasassa, sillä näiden lisäksi meillä on yksi setti Ikean cylinder maljakoita/kulhoja sekä kaksi pienempää lasipurkkia. Eiköhän näiden avulla saada koottua herkullisen näköinen karkkibuffet!


3 kommenttia:

  1. Ei vitsi, pitäisköhän munkin hakea meille tollaisia.. Vaikka luulen, että meillä on jo tarpeeksi astioita herkkubuffettiin, mut jos vaikka hankkisi sitten pari herkkua lisää... :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköiset astiat olet löytänyt! Itsekin kävisin hakemassa, mutta meillä taitaa karkkibuffa-astiat olla hankittuina.

    VastaaPoista
  3. Oij, nää on hienot! Täytyy varmaan itsekin käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista