sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vintagehankinta

Viime perjantaina postin joukossa saapui paketti, jota odotin jännityksessä koko viikon. Olin nimittäin tilannut itselleni Etsystä häälaukun, joka oli monen mutkan kautta osoitettu virheellisesti vanhaan osoitteeseeni. Kaikenlaisen lähettäjän, usps:n ja Itellan kanssa käydyn kirjeenvaihdon jälkeen lopputuloksena oli epäselvyys siitä, saapuisiko laukku koskaan perille. Yllättäen laukku olikin tupsahtanut postilaatikkooni osoitteenselvitystarran kera. Voi sitä helpotuksen määrää!

Lähdin alun perin etsimään pientä käsilaukkua, jossa olisi vintage-henkistä kirjailua paletein tai helmin. Budjetiksi asetin hankinnalle 30 euroa, sisältäen postikulut. Etsystä ja Ebaysta löytyi kuin löytyikin monta ihanaa vaihtoehtoa ja saatuani myös sulhasen mielipiteen asiasta, vaihtoehdoista valikoitui tällainen ihanuus:


Laukku onkin itse asiassa vintagea ollessaan peräisin 1960-luvulta, joten nyt minulla on jotakin vanhaa. Minusta on todella ihanaa, että löysin vintagelaukun, sillä se tuntuu monella lailla merkittävämmältä. On kiva fiilis tietää, että se laukku on ollut käytössä erilaisissa juhlissa jo 60-luvulta lähtien.

Nyt on tullut jo muutamaan otteeseen tilattua asusteita ja muita hääkamoja Etsyn ja Ebayn kautta ja voin kyllä ehdottomasti suositella näitä vaihtoehtoja muillekin. Hinnat ovat todella hyvällä tasolla, valikoimat ovat uskomattoman laajat ja tuotteet ovat olleet hyviä laadultaan. Kertaakaan en ole joutunut pettymään vaan ennemmin olen yllättynyt positiivisesti.

11 kommenttia:

 1. Ihana laukku, vau! Paljon hienompi kuin omani :) Ei minunkaan laukku ruma ollut, mutta minulla laukkuhankinta meni vähän niin, että otin vain jonkun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata! Äläs nyt, sun laukku oli oikein kiva! Kyllä mullakin kävi mielessä muutamaan otteeseen, että tarviiko tätä laukkua nyt niin kauheesti pohtia ja etsiskellä, kun ei se varmaan kovinkaan paljon tule mukana päivän aikana kulkemaan, mutta kun sitä johonkin ihastuu niin se on saatava :)

   Poista
  2. Niimpä, mun laukku oli vihkimisen ja kuvausten aikana kaasolla ja juhlapaikalla se lojui pöydällä, joten ei se kovin oleellinen osa kyllä häätyyliä ollut. Mutta olisin varmasti hankkinut enemmän omannäköisen laukun, jos olisi ollut enemmän aikaa ennen häitä :)

   Poista
 2. Mikä löytö! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että vanhoissa asusteissa on usein "sitä jotain spessua", jota kannatan myös osana häälookkia. Ihana laukku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Olen niin samaa mieltä. Häihin liittyy kuitenkin paljon nostalgian tunnetta ja perinteitä, joten jokin vintage-aiheinen asuste sopii tilaisuuteen todella hyvin :)

   Poista
 3. Oi, onpas se sievä! Ja ihanan uniikki, ei tule toista samalaista varmasti vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Niinpä, tästä asusteesta en varmaan raaski koskaan luopua :)

   Poista
 4. Onpas ihana :) Millainen laukku on sisäpuolelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laukku on hyvin yksinkertainen sisältä, pieni sivutasku ja lyhyt ketju, joka on kiinnitetty laukun vuoreen. Muuta en oikeastaan kaipaakaan, koska luultavasti laukkuun tulee vain muutamia esineitä kuten peili, puhelin ja huulipuna tms. :)

   Poista
 5. Tosi kaunis laukku! :) jotain tuollaista olisi itselläkin hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä selailemaan Etsyä, siellä oli monta melko samantyylistä vaihtoehtoa aika lailla samassa hintaluokassakin :)

   Poista