perjantai 14. marraskuuta 2014

Upeat hääpuvut 2015

Vaikka oma morsiuspuku onkin jo hankittu, selailen silloin tällöin uusien mallistojen kuvia kokonaislookin inspiraatiota hakiessani. Olen jo moneen otteeseen törmännyt Sophia Tollin ja Rosa Claran vuoden 2015 morsiuspukumallistoihin. Niissä näkyy paljon pitsiä, kerroksellisuutta, merenneitomalleja ja keveyttä. Nopean googlailun jälkeen kävi ilmi, että ainakin Turkulainen Morsiussalonki Angelica myy molempien valmistajien pukuja.

Tässä muutamia suosikkejani:
Yllä näkyvät morsiuspuvut ovat Rosa Claran vuoden 2015 mallistosta. Pidän siitä, että pitsikuvionnissa on muutakin kuin tavanomaisia kukkasia tai abstrakteja kiemuroita. Puvuissa on myös jonkinlaista keveyttä, materiaali näyttää ohuelta mutta sitä on kerrostettu tarpeeksi muhkean vaikutelman aikaansaamiseksi. Näissä kuvissa näkyy myös söpöjä hansikkaita, onko joku miettinyt hankkivansa tai sovittavansa sellaisia? Olen aina silloin tällöin ihastellut ihania pitsihansikkaita, mutta ajatus tuntuu minusta silti melko vieraalta.
Kevyet tyllikerrokset ja pitsiä, pitsiä, pitsiä. Viimeinen kuva on täällä ennenkin vilahtanut, sillä kokonaisuus on mielestäni niin ihana! Vuoden 2015 morsiuspukumuoti vaikuttaa todella elegantilta mutta samalla löytyy monia kepeämpiä ja luonnonläheisempiä vaihtoehtoja. Minusta tuntuu, että dekolteen hennolla, pitsikuvioidulla kankaalla peittävät mallit ovat tänä vuonna entistä trendikkäämpiä, kuten myös selkäpuolen syvään uurretut mallit. Puvuissa näkyy myös kimallusta, mutta vaikuttaa siltä, että runsaat strassikoristeet antavat tulevana vuonna enemmän tilaa romanttiselle tai modernille pitsille. Innokseni myös strassivyöt ovat esillä mallistoissa, mutta nekin ovat kapeampia ja vähemmän näyttäviä, mikä onkin juuri minun makuun.

Onkin kiinnostavaa jäädä seuraamaan minkälaisia morsiuspukuja ensi vuoden morsiamet itselleen löytävätkään!

6 kommenttia:

 1. Kyllä huomaa, että perinteiset satiinipuvut ovat jo väistymässä ja tilalle saadaan kepeitä helmoja. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä, voisin pukea näistä kutakuinkin jokaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi samoin! Mutta pelkään pahoin, että moni malleista ei sopisi minulle kuitenkaan. Onneksi olenkin jo löytänyt sen unelmien puvun, niin ei tarvi tällaisten asioiden kanssa taistella sen enempää :)

   Poista
 3. Mun lemppareita ovat kaikki pitsiolkaimelliset/-hihalliset mekot. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin niiiin heikkona pitsiin ja pidän juuri tuollaisista ohuista pitsikankaista dekolteen päällä ja hihoissa. Itselleni sellaiset ei todistetusti oikein sovi, mutta mallistojen kuvissa ne ovat ehdottomasti upeimpien joukossa.

   Poista