keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Lisäosia vaatetukseen

Harkitsen tällä hetkellä vakavasti jonkinlaisen vyön ostamista hääpukuuni. Pukuun kuuluu kyllä kapea vyö, jossa on pieni rusetti ja onhan se ihan söpö, mutta kun kaipaisin pukuuni hieman sitä puuttuvaa blingiä. Lisäksi vakiovyö on mielestäni hieman outoa materiaalia, joka saa sen muistuttamaan kuminauhaa!

Selailin tässä nettikauppoja ja olen nyt muutaman vaihtoehdon vaiheilla. Koska hääpukuni yläosa on pitsiä, olisi mielestäni melkoisen makeaa jos vyössä olisi pitsikuviota mukailevia koristeita tähän malliin:

[kuva]

Hintaa tällä vyöllä on 66 € + toimituskulut, mikä on turhan paljon. Jospa löytäisin jostain samanlaisen mutta hieman edullisemman vaihtoehdon.

Toinen vaihtoehto on yksinkertainen satiininauha, jonka voi sitoa kivalla rusetilla. Tästä rusetista olen kirjoittanut ennenkin ja se voisi olla ihan hyvä vaihtoehto. Epäröin sitä kuitenkin hieman, sillä sovittaessani hääpukuani tuumailin siihen sopivan paremmin kapeahko vyö.

[kuva]

Satiinivyöt eivät kuitenkaan ole kauhean kalliita ja niitä saa eri leveyksin, joten jos en löydä haluamaani pitsivyötä hyvään hintaan, voisin tilata satiinisen ja kokeilla sitä sitten hääpuvun saavuttua. Mielestäni yllä olevan kuvan vyö on aivan ihana ja sen väri on mitä mainioin. Mutta - en kuitenkaan tiedä sopiiko se hääpukuni kanssa.

Ehkä pitäisi tässä vaiheessa vain odottaa hääpuvun saapumista ja käydä ostamassa vaikka eurokankaasta muutamat palat erivärisiä satiininauhoja, jotta saisin kokeilla värejä ja vyön leveyttä ihan puvun kanssa. Järki käteen ja malttia nettiostoksiin.

6 kommenttia:

 1. Tuo silkkinauha on kyllä todella kaunis, kun se on noin leveä! Tuollaiset pitsi-blingit ovat kyllä lähellä omaakin sydäntäni, en ihmettele jos tulee valinnanvaikeuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Voisin nii-iiin hyvin kuvitella tuon pitsisen koristamaan morsiuspukuani :)

   Poista
 2. Jos pukusi on hankittu morsiuspukuliikkeestä, kannattaa odottaa että pukuaan pääsee sovittamaan siellä. Liikkeissä on usein mahdollista kokeilla erilaisia vyövaihtoehtoja ja niitä voi olla liikkeessä myynnissäkin. Vyö on niin näyttävä osa hääpukua, että se kannattaa valita juuri omaa silmää miellyttäväksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olet kyllä ihan oikeassa. Joskus sitä vaan innostuu ja menee sellaseen "kaikki-mulle-heti" moodiin, mutta onneksi tämä blogi auttaa käymään kaikki nämä innostumiset läpi ja palauttaa pikku hiljalleen maan pinnalle. Saan morsiuspuvun kuitenkin puolisen vuotta ennen häitä, joten enköhän ehdi siinä ajassa löytää täydellisen vyönkin :)

   Poista
 3. Minä myös kaipaan pukuuni jotain lisäblingiä ja vyölliset puvut ovat miellyttäneet silmääni alusta asti. Mullakin on siis agendana löytää joku kiva vyö pukuani koristamaan :) Ootko mistä netistä katellu noita vöitä? ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä on siis sama maku tässä asiassa! Perinteisesti etsystä noita katselin, sieltä löyty ehdottomasti monipuolisin ja miellyttävin valikoima :) ja edullisia vaihtoehtoja paljon!

  VastaaPoista