keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kultainen viikkokatsaus

Opinnot ovat vieneet kaiken ajan tällä viikolla ja vaikka ajatukset karkailevat päivittäin hääasioihin ja blogin puolelle, en ole muutamaan päivään onnistunut julkaisemaan tänne mitään kiehtovaa. Aika kuluu tällä hetkellä mieletöntä vauhtia ja pian pitäisi ryhtyä suunnittelemaan lähiaikojen projekteja, kuten Save the Date -kortteja.

Tänään posti toi mukanaan kaksi odottamaani pakettia jotka haluan ehdottomasti esitellä teille. Toinen niistä saa vielä kuitenkin odottaa, koska sisältö on hieman tekninen ja vatii enemmän avausta (sisällöllisesti siis) mutta tässä toinen saapuneista ihanuuksista:


Sain tänään käsiini hääkorvikseni! Ne vastasivat täysin odotuksiani ja olivat juuri oikean kokoiset eivätkä mitenkään halvan näköiset, vaikka näillä oli hintaa vain pari kymppiä. Etsystä nämä tilasin ja ne saapuivat Japanista asti. Kaksi viikkoa taisi kulua ostopäivästä ja sain nämä käsiini. Ihanaa kun asiat etenevät!

Ei sen enempää tällä kertaa, hyvää keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Noihan on aivan täydelliset, vau! Eivätkä tosiaan näytä mitenkään halvalta! Mitä sitä suotta tuhlaamaan korvakoruihin älyttömiä rahoja, kun edullisestikin saa hienoja. Paitsi jos haluaa ja on varaa ostaa aitoa kultaa (meillä ei kyllä käynyt edes mielessä!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata! Sekin kun haluaa vähän isommat korvikset niin esim kultaset vois olla melko kalliit. Jos olisin valinnut pienet nappikorvikset niin olisi voinut olla ihan kiva hankkia jotain aitoa mitä käyttää vielä vuosien ajan. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit korvakorut olet löytänyt! Etsy on kyllä pullollaan kaikkea hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, tulee aina kauhea valinnanvaikeus kun sitä selailee, tekisi mieli ostella kaikki ihanuudet mitä löytää ;)

   Poista