tiistai 23. syyskuuta 2014

Hodarit yössä

Ajattelin tänään antaa teille hieman esimakua projektista, joka on enemmän sulhasen näpeissä kuin minun - toivottavasti. Toisin sanoen yritän olla sekaantumatta asiaan liikaa ja antaa sulhaselle mahdollisuuden suunnitella innoissaan tätä osuutta häihimme. Korkeintaan osallistun somistuksen suunnitteluun. Kyseessä on siis yöruokatarjoilu, jonka järjestämme hodarikojun muodossa.

[kuva]

No joo, ei sitä ehkä ihan noin ronskiin tyyliin järjestetä. Suunnitelmissa on kaasugrillin ja jonkinlaisen kehikko-ständin yhdistelmä, jonka avulla saadaan luotua tyylikäs hodarikoju myöhäiseen iltaan. Tarjolla on hodarit nakkeineen ja sämpylöineen sekä ainakin ketsupit, sinapit, sulhasen secret soosit, kurkkusalaattia ja kuvattua sipulirouhetta. Jotta vieraat eivät paikkaa ja itseään sotkisi, olisi tähän hommaan hyvä nakittaa joku vastuullinen hodarinkokoaja.

[kuva]

Kojun somistukseen olisi hauska tuoda hieman jenkkityyliä, jolloin se näyttäisi varmasti kutsuvalta ja hauskalta väripläiskältä pimenevässä illassa. Kuten jo aikaisemmin sanoin, tämä projekti on sulhasen käsissä. Toimikoot tämä postaus pienenä suuntaa-antavana, inspiraation lähteenä hänelle kun projektin toteutus lähtee käyntiin!

[kuva]

Olen kyllä innoissani yöruokavalinnastamme. Hodarit sopivat siihen tarkoitukseen täydellisesti ja maistuvat aivan varmasti kaikille vieraillemme. Pitääkin muuten muistaa laittaa soijanakit mukaan valikoimaan.

9 kommenttia:

  1. Meille on myös tulossa hodarikoju! Tää on musta niin upea idea! :) Vieraiden ei tarvitse häistä mennä enää hodarille, kun sen hodarin voi nauttia jo häissä!

    VastaaPoista
  2. Hodarit, I love 'em! Meillä oli kesällä työpaikan pirskeissä hodarikoju ja voi elämä se oli taivaallista. Makujakin oli joku kolme ja jonoakin syntyi. Samoissa juhlissa oli myös oisterikoju, mutta hodarit oli ylivoimaiset ykköset ruokapuolelta. Kannattaa ehdottomasti tehdä, varsinkin jos on jotain omii hyvii soosei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin sellainen juttu josta tietäisin pitäväni tooodella paljon jos olisin vieraana häissä tai muissa juhlissa. Maistuu erinomaisesti varsinkin ilta- ja yöaikaan ja kaikki tykkää kun on muutamia eri maustevaihtoehtoja :)

      Poista
  3. Loistava idea! Muistakaahan myös mahdolliset veget. Itse tykkäisin vieraana tästä tarjoiluvaihtoehdosta yöpalan muodossa aivan ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli muuten niin kiva idea, että jakoon meni myös somen puolelle. :) https://www.facebook.com/sarandia?fref=nf

      Poista
    2. Kiitos kovasti Sari postauksen jakamisesta! Minullekin tuli vasta tätä postausta kirjoittaessa mieleen mahdolliset rajoittuneemmat ruokavaliot, joten pitää kyllä varautua muutamilla vege vaihtoehdoilla, kuten myös gluteenittomilla :)

      Poista
  4. Mahtava idea, hodarille riittää varmasti jonoa :)

    VastaaPoista