maanantai 22. syyskuuta 2014

Ideoita pöytänumerointiin

En ole vielä keksinyt miten meidän häissä toteutetaan pöytien numerointi. Jonkinlaista pöytäkarttaa on ollut suunnitteilla ja yksi idea on tainnut täällä blogin puolellakin vilahtaa. Todella suosittu tapa taitaa olla ne sellaiset Ikean pienet, jalalliset, valkoiset valokuvakehykset joihin tulostetaan pöytänumero. Tosi kiva idea mielestäni ja voisin jopa lähteä sen toteuttamaan, ellei se olisi niin nähty juttu jo, ainakin meidän sukujen häissä. Mutta valokuvakehykset yleisesti ovat kyllä kivoja. Ehkäpä jos löytäisi kirppiksiltä kivan koristeellisia ja sopivan kokoisia kehyksiä voisi niitä lähteä tuunailemaan vaikka valkoisella, hopeisella tai kultaisella spray-maalilla.

1 | 2

Insipraatiokuvia etsiessäni törmäsin tällaiseen hauskaan ideaan, joissa kehyksiin on jätetty vain lasi tai pleksi, johon on koristeellisesti kirjoitettu pöydän numero. Tosi kivan näköisiä!

1 | 2

Puiset ja pahviset numerot ovat toinen suosikkini, tietenkin valkoiseksi maalattuina. Ne näyttävät hyvältä joka suunnasta ja ovat helppo sijoittaa keskelle pöytää. Tuunauskin on kohtalaisen helppoa; maalia tai liima-glitteriä pintaan ja saadaan hieno yksityiskohta häiden yleisilmeeseen.

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Paperiset pöytänumerot ovat ehkä hieman haastavampia, ainakin näkyvyyden ja sijoittelun kannalta. Tällaisiin kannattaa varmaan hankkia jalalliset pidikkeet, jotta ne näkyisivät paremmin ja pysyisivät paikallaan pöydällä. Tosin paperituotteisiin voi suunnitella vaikka mitä hienoa, joten tuunaus olisi helppoa.

1 | 2

Pöytänumeroinnin toteutuksessa on myös nähty paljon viinipulloja ja niistä pidän kovasti itsekin. Pullot sopisivat erinomaisesti pöytiin, joissa olisi lasisia vesipulloja ja vaikka lasipullomaljakoita (kuten meillä). Hauska tapa toteuttaa pullonumerointi olisi tehdä pulloon uusi etiketti, jota koristaisi pöytän numero. Toinen tapa johon törmäsin oli puoliksi pulloon sujautettu korkki, johon oli tehty viilto paperista korttia varten. Ihania ja melko helposti toteutettavissa olevia ideoita molemmat!

1 | 2

Tämä on todella vaikea valinta, kun upeita vaihtoehtoja on vaikka minkälaisia. Mikä näistä vaihtoehdoista on suosikkinne?

4 kommenttia:

  1. Nuo glitternumerot on mun lemppari! :) Meidän häissä oli vain kaksi pitkää pöytää ja minua hitusen harmitti, etten sen takia päässyt tekemään pöytänumeroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän kattauksenne ei kyllä onneksi pöytänumeroiden kaltaisia koristeita jäänyt kaipaamaan! :)

      Poista
  2. Glitterit on myös mun suokkarit! :) Lisäksi tykkään noista kehyksistä pelkällä lasilla. Hieno idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keshykset laseille ovat jääneet munkin mieleen :) mutta loppujen lopuksi toinen ratkaisu, kuten pulloetiketit, sopivat paremmin suunnittelemiini pöytäsomisteisiin.

      Poista