maanantai 15. syyskuuta 2014

Häiden pelastajat - tai ainakin helpottajat

Törmäsin tänään hauskoihin ideoihin, joiden avulla voidaan varmistaa hääpäivän sujuvuus niin itselle kuin muillekin, sekä muutamia juttuja jotka auttavat vielä häiden jälkeenkin. Tässä muutama asia, jotka voisivat olla toteuttamisen arvoisia.

Kirjekuoret, joihin vieraat saavat kirjoittaa osoitteensa

[kuva]

Juhlatilaan voi laittaa esille pienen sivupöydän, jossa vaikka vieraskirjan yhteydessä olisi nippu kirjekuoria ja muutamia kyniä sekä ohjeistus osoitteen kirjoittamisesta kirjekuoreen. Näin hääpari säästyy suurelta vaivalta häiden jälkeen ja kiitoskortit lähtevät ajoissa matkaan.

Lasten persoonallinen värityskirja

[kuva]

Lapsivieraita varten voi valmistella värityslehtisiä, joiden kuvat kertovat hääparin rakkaustarinan. Näin lapsilla on hääjuhlan ajan jotain omaa tekemistä ja näihin lehtisiin haluavat varmaan aikuisetkin tutustua. Olen ollut huomaavani, että nämä värityslehtiset ovat melko suosittuja ja haluaisin tällaiset ehdottomasti myös meidän häihin.

Valokuvauksellinen vieraskirja

[kuva]

Tällainen on tulossa myös meille, kuten kerroin postauksessa Vaihtoehto vieraskirjalle. Kirjallisten terveisten lisäksi vieraat saavat ottaa itsestään kuvat polaroid kameralla ja asettaa ne nimensä kohdalle vieraskirjaan. Vaihtoehtoisesti kuvat voi laittaa seinälle roikkumaan kaikkien ihailtaviksi.

Instagramin hyödyntäminen juhlan ajan

[kuva]

Hääjuhlan ajan vieraat ottavat luultavasti satoja kuvia älypuhelimillaan ja tällainen tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Ilmoitetaan vieraille Intsagram hashtag, jonka avulla kaikki juhlista instagramiin ladatut kuvat löytyvät yhden tagin takaa ja hääpari sekä vieraat pääsevät välittömästi ihailemaan hääjuhlan valokuvasatoa.

Kori täynnä helpotusta

[kuva]

Asettele koreihin hiuslakat, kosteuspyyhkeet, spraydeodorantit, hiuslenkit ynnä muut hygienia- ja kauneustuotteet ja sijoita juhlapaikan WC-tiloihin. Vieraat arvostavat aivan varmasti ehostusmahdollisuutta eikä kenekään tarvitse hikoilla tanssilattialla!

Morsiamen pelastus

[kuva]

Kuva kertoo varmasti kaiken.

7 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäisen kuvan kirjekuori-idea on itselleni uusi tuttavuus ja aivan loistava idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli minullekin, pitääkin miettiä jos sen ottaisi osaksi omia häitä :) Jokin juju asiaan pitäisi kuitenkin keksiä, miten vieraat saisi houkuteltua oikeasti myös kirjoittamaan kirjekuoriin.

      Poista
  2. Toi värityskirja on ihan mielettömän hyvä idea! Pitääkin miettiä jos pöllisi idean omaan käyttöön ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Olen koonnut tässä meille WC-koreja ja mietin niistä postausta kirjoittaessa, että miksi siis sinne koriin laitetaan kosteuspyyhkeitä ja nenäliinoja? Vessassa kun se kori sijaitsee... :) osaatko valistaa minua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse ainakin ajattelisin, että jos esimerkiksi deodarantti pettää on kosteuspyyhe paljon mielekkäämpi ja huomaamattomampi vaihtoehto kuin paperipyyhkeiden ja veden kanssa lotraaminen :)

      Poista
    2. Samoilla linjoilla olen Jannican kanssa, eli tarkoituksena on tehdä ehostuksesta mahdollisimman helppoa ja mielekästä. Kaikissa vessoissa ei edes ole irrallisia käsipyyhkeitä, joten niihin nenäliinat ja kosteuspyyhkeet ovat mielestäni melko ehdottomat. Muutenkin säästyy veden lotraamiselta ja esim. kasvoja ja kainaloita on kivempi taputella hyvältä tuoksuvilla kosteuspyyhkeillä ;) Lisäksi, kosteuspyyhkeen tai nenäliinan voi kätevästi ottaa WC:stä mukaan, kun taas paperipyyhe on hieman ronskimpi vaihtoehto.

      Poista