lauantai 20. joulukuuta 2014

Tauko hääsuunnittelussa ohi!

Uskomatonta että joulu on pian täällä! Viime viikot ovat sujahtaneet ohi sellaista vauhtia, että hyvä kun tietää mikä päivä on kyseessä. Hääsuunnittelun rintamalla ei ole kovinkaan paljon uutta tapahtunut, koska mielessä on ollut kovin monta muutakin asiaa. Eilen sain kuitenkin pois alta viimeisen tentin ja muutkin kouluasiat, joten nyt pääsen taas keskittymään näin alkuun jouluun ja sitten jälleen häihin.


Luvassa on tulevina viikkoina vaikka mitä. Lähimpänä tiedossa on vihkisormukseni noutaminen kultasepältä! Olimme myös menossa alkuviikolla tutustumaan meidän hääsviittiin, jonka varasin pari kuukautta sitten vaasalaisesta hotelli Astorista. Jouduin kuitenkin kiireiden takia siirtämään vierailuamme ja nyt selvisikin, että hotelli menee joulun ajaksi kiinni emmekä ehdi lomamme aikana siellä käymään. Pitääpä nyt sitten sopia uusi vierailu keväälle ja palaankin hääsviittiasiaan tuolloin. Vaasan reissun aikana aion ehtiä tutustua paikallisiin kampaamoihin, jotta voisin paremmin vertailla niitä keskenään. Hääkampaajan ja -meikkaajan varaus on kuitenkin tehtävä lähiaikoina, jotta saan varmasti haluamani palveluntarjoajan. Olisi myös kiva käydä katselemassa muutamia kondiittoreita, mikäli emme tilaa hääkakkua pitopalvelulta. Haluamme kuitenkin persoonallisemman kakun, joten kondiittori taitaa olla paras vaihtoehto. Vaasan läheltä Koivulahdesta löytyykin muuten Suomen paras leipomo -voittaja Aroma, mutta en tiedä saako heiltä hääkakkuja. Voisin kyllä ihan muuten vaan piipahtaa heidän myymälässään, joten eiköhän asia sillä selviä.

Kun palaamme lomailuiltamme takaisin Tampereelle, sulho menee muutamaksi päiväksi töihin ja minä jään kotiin lomailemaan. Taitaa olla melko kiireiset päivät tulossa, sillä haluaisin silloin ainakin aloittaa maljakkopullojen maalauksen, varata meidän häälomamökin, kampaajan ja meikkaajan sekä työskennellä paperituotteiden parissa. Minulla on lähikuukausina ollut vähän isompi yritysprojekti käynnissä, johon liittyy vahvasti häiden paperituotteet. Enempää asiasta paljastamatta toivon, että projektin lopputuloksesta tulee olemaan paljon hyötyä muille häitään suunnitteleville. Asiasta lisää sitten, kun homma on valmis ja saan sen julkaistua. ;)

Lähipäivinä on tiedossa vähän lisää myös hääblogirintamalla. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, on sulhaselle löytynyt uusi sormus. Kun nyt saan oman vihkisormukseni haettua maanantaina, onkin oiva tilaisuus esitellä teille ihana sormuskokoelmamme. Lisäksi olemme keskustelleet viime aikoina häämusiikista - asiasta joka puoli vuotta sitten tuntui ihan selvältä asialta, mutta josta olen nyt täysin epävarma. Tähän pulmaan toivoisin muiden kokemuksia ja vinkkejä. Palaillaan näihin aiheisiin lähipäivinä!

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti