sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Herkullista yöruokaa

Meillähän yöruoaksi on valittu herkulliset hodarit, mutta törmäsin tässä Pinterestin syöväreissä toiseen melko mahtavaan yöruokavaihtoehtoon. Kyseessä ovat minilasagnet. Näitä voisi helposti valmistaa ennen häitä runsaan satsin pakkaseen ja sitten hääpäivänä lämmitettäisiin juhlapaikan uunissa yöruoaksi!

[kuva]
Kuvissa näkyviin minilasagneihin on käytetty pohjana won ton taikinaa, jota käytyään mm. aasialaisiin dim sum nyytteihin. Sitä on saatavilla pakasteena joistain kaupoista, mutta sitä voi myös valmistaa itse. Voisin kuvitella, että lasagneen voisi myös käyttää esim. pastataikinaa. Täytteeksi sopii tietenkin perinteiset lasagnetäytteet, lisäksi voi laittaa esim. sieniä, ricottaa, mozzarellaa ym. Näistä on myös helppo tehdä vegevaithoehdot vaikka soijarouheella. Lisukkeena tarjoaisin varmaan kevyttä vihersalaattia. Helppoa ja varmasti maistuisi häävieraille!

1 kommentti:

  1. Nam, näyttää herrrkulliselta! :P Meillekin taitaa tosin tulla hodarit yöpalaksi.

    VastaaPoista