maanantai 7. heinäkuuta 2014

Sormusasiaa

Nimetöntäni koristaa tällä hetkellä Kohinoorin kihlasormus. Sormus on ulkoreunoiltaan keltakultaa ja keskeltä valkokultaa, jossa on timanttileikattu kuvio.

Minulla oli jo ennen nykyistä sormusta ns. tilapäinen, hopeinen sormus, jonka sain ihanalta sulhaseltani jo viisi vuotta sitten. Nyt kun häät tulivat ajankohtaisiksi halusin tottakai ikuisen sormuksen hopeisen tilalle. Aluksi minusta oli todella vaikeaa päättää, minkälaisen kihlasormuksen haluan. En halunnut liian yksinkertaista rinkulaa, mutta timantit olisivat olleet liikaa. Suurin ongelma oli se, etten ollut varma haluanko vihkisormuksen olevan valko- vai keltakultaa. Ja olisihan se ihan kiva jos sormukset sopisivat yhteen. :)

Lopulta täydellinen yksilö löytyi Suomen Kultakellosta.


Täydellisintä tässä sormuksessa on, että se sopii oikeastaan vaikka minkälaisen vihkisormuksen kanssa. Tosin toivon vihkisormuksen olevan hieman kapeampi, koska kihla on melko leveä.

Kihlasormusta kokeillessani minulle pujotettiin sormeen aivan ihana Sandbergin Kuunsäde timanttisormus. Eiköhän se ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Kyseinen sormus on edelleen vahvasti mielessä ja kävin kokeilemassa sitä Timanttisilla viikko sitten. Oi kuinka hyvin se sopiikaan kihlan viereen! Otin kotiin Sandbergin esitteen ja nyt fiilistellään sen kanssa.. 

1 | 2

Vasemmanpuoleinen on Kuunsäde -mallistosta, oikeanpuoleinen Aamukaste -mallistoa, joka on hieman leveämpi. Molemmat aivan ihania! Olen yrittänyt katsella muitakin vaihtoehtoja netistä, mutta on niin hankalaa yrittää hahmotella, miltä sormus näyttää livenä. Eiköhän se oikea löydy vain kokeilemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti