keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hääkutsut

Meidän on tarkoitus lähettää sekä Save the Date -kortit että viralliset hääkutsut. Save the Date -kortit lähetetään kutsuttaville vieraille heti, kun olemme saaneet vihkikirkon varattua. Varauksen voi tehdä edellisen vuoden joulukuussa, joten kortit lähtevät noin 6-7 kk ennen hääpäivää. Voimme sitten rauhassa valmistella lopullisia hääkutsuja lähetettäväksi n. 2 kk ennen häitä.

Aion suunnitella kuosin molempia kutsuja varten hyvissä ajoin, sillä haluan käyttää samoja elementtejä molemmissa. Variaatiota tuo korttien koko ja kuosien sommittelu sekä tietenkin sisältö. Fontit pitää myös päättää hyvissä ajoin, jotta nekin pysyvät yhtenäisinä.

Kutsuissa esiintyvät värit tulevat luultavasti olemaan harmaa, valkoinen ja hempeän vaaleanpunainen, sekä mahdollisesti vihreä. Samoja fontteja, kuoseja ja värejä voisi käyttää myös muissa printeissä, kuten ohjelmalehtisissä, menuissa, etiketeissä ynnä muissa.

Tässä inspiraatiota hääkutsuille

 

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]


Haluaisin myös tilata kutsuja varten kirjekuoret, joiden sisäpintaa koristaisi jonkinlainen kukkaprintti. Saa nähdä löytyykö sellaisia, mutta ainakin jonkinlaisen koristelun niihin kaipaan. Lisäksi kuoret voisivat olla harmaat.

Aion suunnitella ja piirtää kutsut itse, mutta painatukseen täytyy vielä etsiä sopiva palveluntarjoaja. Vinkkejä otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. Jos kukkaprintillisiä kirjekuoria ei löydy valmiina, niin voisitko lisätä kuoren sisälle sellaisen erillisen sisäpaperin, jolloin saisit sinne haluamaasi koristelua? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, mutta hieman mietityttää se työn määrä. Olin ajatellut kirjekuorien olevan se asia, jossa saan joustaa askartelun suhteen. Mutta tietty jos en löydä miellyttävää vaihtoehtoa, pitää kokeilla miten niiden tuunaaminen onnistuisi. Ei se välttämättä loppujen lopuksi ehkä olekaan niin työlästä, kunhan pääsee vauhtiin :)

   Poista
  2. Paperin liimaaminen kuoren sisään ei ollut ollenkaan paha rasti! Kävi nopsaan ja toi mukavaa eloa kuoriin. Suosittelen siis :)

   Poista
  3. No mutta täytyy vissiin kokeilla sitten, ehkä se olisikin ihan hyvä idea :) Kiitos molemmille vinkistä!

   Poista