keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Miten olisi koralli?

Luulin jo, että meidän häiden värit olivat selvillä, mutta nyt aloin miettiä pitäisikö hempeän vaaleanpunaisen, valkoisen ja harmaan rinnalle saada vielä yksi tai kaksi vahvempaa väriä. Aloin jopa miettimään hieman trooppisempia värisävyjä, kuten vaaleaa sinistä, turkoosia ja korallia. En tiedä sopivatko sinertävät värit kokonaisuuteen, mutta korallin voisin ehdottomasti lisätä väripalettiin. Ehkä kylmempiä värejä kuten turkoosia voisi hyödyntää muissa tiloissa.

Olenkin miettinyt, että juhlasalin puolella värimaailma olisi yhtenäisen valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen, mutta eteisaulassa ja tanssilattialla voisi olla muitakin värejä, kuten vaaleanvirheää ja turkoosia. Tärkeintä on kuitenkin, että kaikki värit ovat sävyiltään vaaleita ja hempeitä.

Enpä olisi uskonut että värien valitseminen on näin vaikeaa. Heti kun luulin olevani selvillä asiasta aloin muuttamaan mieltäni! Värit ovat kuitenkin aika tärkeä asia ja minun pitäisi päättää ne ennen kuin lähden yhtään enempää suunnittelemaan ja toteuttamaan koristeita tai paperituotteita.

Pinterest tarjosi kyllä melkoisen ihania inspiraatiokuvia aiheeseen jälleen kerran:

[kuva]

1 | 2 | 3 | 4
Siis kyllähän tuo koralli tuo kattaukseen aika paljon lämpöä, joten eiköhän se olisi ihan hyvä lisäys meidän väripalettiin! Tärkeintä kai on säilyttää se oikea sävy, ettei mennä ihan oranssiksi. Se olisi jo liikaa.

[kuva]
Jos on kyllästynyt pelkkiin macaronseihin tai cake-popseihin, voi ilmeisesti tehdä myös tällaisia. Ja värikoodiin sopivia tietenkin. ;)

2 kommenttia:

  1. Näitä muiden blogeja kun lukee tai muuten netissä surffailee, niin meinaa pää levitä. Tuntuu, että kaikessa ois niin paljon vaihtoehtoja ja vaikka luuli jo päättäneensä jotain, niin sitten yhtäkkiä saattaakin mieli muuttua. Montahan kertaa meillä menee kaikki uusiksi, kun aikaa on vuosikaupalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! Aina välillä tulee pieni inspiraatioähky.. Mutta se onkin tässä blogissa hyvä, että on jokin paikka mihin purkaa sitä ettei ihan pakahdu kaikista ideoista. Ja kannattaa varmaan muutenkin aina sulatella niitä ideoita vähän aikaa ennenkin tekee mitään suurempia päätöksiä. :)

      Poista