lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesäfiiliksiä ja tulevia hankintoja

Täällä on vietetty ihana kesälomaviikko lämpöisessä ja aurinkoisessa säässä. Ihanaa kun kesä vihdoin päätti saapua. Olisipa tällainen sää vuoden päästä kun meidän häitä tanssitaan, tänään häihin on aikaa jäljellä päivän verran vajaa vuosi!

Hääsuunnitelmat on edellisten viikkojen aikoina jääneet vähän vähemmälle. Olemme muutaman viikon päästä muuttamassa uuteen kämppään Tampereelle ja päivät ovat kuluneet muuttovalmistelujen ja kämpän fiksailun parissa. Mehän asutaan tällä hetkellä Espoossa, mutta aloitan syksyllä opinnot TTY:ssä, joten Tampereelle muutto on edessä. Huomenna olisi tarkoitus matkata sinne heti aamusta poistamaan tapettia ja maalailemaan seiniä sekä jotain muuta pientä. Samalla ajattelimme piipahtaa Ideaparkissa, ehkä sieltä löytyisi jotain kivaa häitä varten. :)

Aion tehdä hankintoja häitä varten pikku hiljaa jotta kulut jakautuisivat mukavasti koko vuodelle.

Tällaisia hankintoja on tällä hetkellä suunnitteilla

 

[kuva]
[kuva]
[kuva]
[kuva]
[kuva]
[kuva]

Huomasin keväällä, että Minimanissa myydään noita Finnmarin kuuluisia hanallisia booliastioita. Ideaparkissa kun on Minimani, aion ehdottomasti käydä tarkistamassa jospa niitä sieltä löytyisi.

Pallovalosarjoja on myynnissä monissa kaupoissa ja löysin nettikaupan nimeltä Ostajan Onni, jossa sellaisia myydään hintaan 18,90€. Tarkistin vielä missä kyseisellä kaupalla on myymälä ja eiköhän se ole Mustasaaressa, lähellä lapsuuden kotiani. Ensi viikolla kun sinnepäin ollaan menossa taidan pistäytyä tuossakin kaupassa.

Ikean Korken -lasipulloja on ostettu sulhasen valmistujaisjuhlia varten 12 kpl, joten niitä kun ostetaan 10 kpl lisää, saadaan hääkattaukseen vesipullot.

Alimmassa kuvassa on Tigerin kertakäyttöastioita. Aterimia myydään 10 kpl paketeissa, jotka maksavat euron/paketti. Jokaista voisi hyvinkin ostaa sellaiset 120 kpl jolloin hintaa tulisi yhteensä 36 €. Jätän tämän hankinnan kuitenkin myöhemmälle, koska en tiedä saako pitopalvelusta vuokrata aterimia halvemmalla.

Saa nähdä mitä näistä saan hankittua, ensi viikolla toivon mukaan edes jotain.

Ensi viikolla olemme myös menossa tutustumaan juhlatilaan, jännittävää! Toivottavasti se on juuri niin upea kuin olen kuvitellut ja että tila on sopivan kokoinen. Ehkä suurin epäily kohdistuu juurikin kokoon, pelkään tilan olevan liian pieni 100 hengen häille. Mutta pian se selviää :) Jee!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille ja paljon onnea tänään häitään juhliville hääpareille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti