maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pian löydän sen oikean ...

... nimittäin morsiuspuvun!

 

Minulle on perjantaina varattuna sovitusaika Niinattareen. Tämä on toinen kerta kun käyn sovittamassa morsiuspukuja ja nyt minulle on tullut fiilis, että voisin jopa löytää sen oikean puvun. Tiedän melko varmasti minkälaisen mallin haluan, mitkä materiaalit ovat mieleen ja mitkä yksityiskohdat puhuttelevat.

Ensinnäkin haluan ehdottomasti pitsiä, ei välttämättä koko pukua, mutta ainakin yläosan. Lisäksi en halua olkaimia ja yläreunassa voisi olla ns. sydänmuotoilu (vai miksi sitä kutsutaan?). Vyötärölle haluaisin joko strassikoristelun tai nauhan, josta voisi sitoa muhkean rusetin selkäpuolelle. Itse asiassa rusetti olisi kyllä tosi ihana ja onneksi se on helppo lisätä pukuun. Rusetti näyttää mielestäni parhaimmalta V-muotoisella selkäpuolella, mikä olisi muutenkin mieleen.

Mallista sen verran, että en halua merenneitoa tai liian vartalonmyöteistä pukua. Jonkinlainen hillitty prinsessaunelma, jos sellaisia nyt on olemassa, voisi olla se minun puku.

Niinattarelta kehotettiin tutustumaan heidän valikoimaan ennen sovitusta, joten tässä muutamia suosikkejani joita mielellään kokeilisin:


Tuotekoodi: 060050
Hinta: 1099 €


Tuotekoodi: 060015
Hinta: 999 €


Tuotekoodi: 060008
Hinta: 829 €


Tuotekoodi: 060009
Hinta: 1299 €


Tuotekoodi: 060003
Hinta: 1099 €


Tuotekoodi: 007714
Hinta: 1099 € 
Tuotekoodi: 052147
Hinta: 1029 €

Kaikki kuvat Niinatar

Voi tätä huumaa, haluaisin nuo kaikki! Mutta ainakin huomaan yhtenäisen linjan näissä kaikissa vaihtoehdoissa, mikä varmasti helpottaa asiaa. Voi olla että perjantaina se oikea löytyy!

Mikä näistä vaihtoehdoista on teidän suosikkinne?

6 kommenttia:

  1. Rakastan tuota viidettä! Tuo pitsiyläosa on vain niin tyylikäs ja yleellinen + simppeli helma vain korostaa sen kauneutta!! AAhhhh!

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella upea! Jännää nähdä miltä puku näyttää sovituksessa, kun en viimeksi kokeillut lähellekään mitään sen kaltaista :)

      Poista
  2. Ihania pukuja! Toivottavasti löydät sen oikean. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan näin, nyt on vaan jotenkin sellanen fiilis, että voisin jopa löytää sen :)

      Poista
  3. Tuo kolmonen on eniten minun mieleeni, vaikka kauniita ovat kyllä kaikki.
    Näyttää kyllä hyvältä sen suhteen, että saatat vaikka puvun löytääkin. Tyyli tuntuu olevan sen verran hyvin selvillä. Tsemppiä sovitukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän siitä todella paljon! Sulhanenkin sanoi heti, että se on minun näköinen :) Mutta minä pidän kyllä näistä kaikista niin paljon, että eiköhän se suosikki selviä vasta sitten kun pääsee niitä kokeilemaan :)

      Poista