tiistai 28. heinäkuuta 2015

Potrettikuvaukset

Kaikki valokuvat © Jarno Pellinen. Ethän kopio kuvia!

Hääpäivämme ikuisti Vaasalainen valokuvaaja Jarno Pellinen, joka osoittautui erinomaiseksi valinnaksi. Jarnon kanssa työskentely oli erittäin sujuvaa ja hän tuntui ymmärtävän toiveitamme ja tyyliämme täysin. Olimme sopineet valokuvaussessiot ennen ja jälkeen vihkimisen, jotta saisimme otettua kuvia mahdollisimman paljon ja erilaisissa paikoissa. Näiden lisäksi Jarno kuvasi vihkimisemme ja hääjuhlamme aina häätanssimme loppuun saakka.

Aloitimme valokuvauksen kirkon pihamailla klo 12.30 eli puolitoista tuntia ennen vihkimistämme. Olimme etukäteen varmistaneet seurakunnalta, ettei kirkossa ollut vihkimistä ennen meitä. Näin saimme valokuvata rauhassa ja mikäli olisi sattunut satamaan, olisimme valokuvanneet kirkon sisätiloissa. Mukaan olimme myös ottaneet valkoisen lakanan, joka esti pukuani likaantumasta valokuvauksen aikana. Lisäksi meillä oli kaksi avustajaa huolehtimassa valaistuksesta sekä pukuni laahuksesta.

Aloitimme valokuvauksen kirkon kellotornin portailla, josta siirryimme upean kivimuurin luokse. Olin aikaisemmin esittänyt valokuvaajallemme inspiraatiokuvia jotka otettiin hyvin huomioon kuvauksen aikana. Viimeisenä ennen vihkimistä otimme kuvia kirkon edustalla sijaitsevassa upeassa puistossa tammikujien keskellä. Valokuvauksen aikana keskityimme vain ja ainoastaan toistemme seurasta nauttimiseen, mikä mielestäni näkyykin valokuvissa. Meitä kumpaakaan ei jännittänyt lainkaan tässä vaiheessa, olimme vain kaksi onnellista.








Vihkimisen jälkeen siirryimme autoilla Vanhan Vaasan kirkon raunioille. Aloitimme siellä valokuvauksen pienessä koivumetikössä josta siirryimme raunioille. Nämä kuvat ovat ehdottomasti suosikkejani, karut kiviseinät luovat upean kontrastin ja kokonaisuus on ihanan dramaattinen. Jälleen kerran keskityimme vain toisiimme ja ihanaan kahdenkeskeiseen hetkeen tuoreena avioparina.

Valokuvauksen jälkeen pokasutimme kuoharipullon ja nostimme maljan toisillemme. Sitten olikin aika siirtyä juhlapaikalle ottamaan hääjuhlaväen onnitteluita vastaan.

Olemme nyt saaneet nauttia upeasta valokuvakokoelmasta joka sisältää runsaat 800 otosta. Kaikista näistä kuvista valitsemme tässä postauksessa näkyvät seitsemän kuvaa, jotka Jarno erikoiskäsitteli meille. Näistä valitsemme kuvan kiitoskorttiimme ja teetämme varmaan lähes kaikista suurempia ja pienempiä tulosteita. Voin kertoa, että seitsemän kuvan valitseminen tuotti pientä tuskaa. Aloitin 40 suosikista ja siitä pikkuhiljaa sain vähennettyä määrän näihin.

Seuraavassa postauksessa palaan ihanaan vihkiseremoniaamme joka oli kaikkea mitä olisimme voineet toivoa. Vihkiminen oli juuri meidän kaltainen ja tunnelma oli lämmin.

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Näistä todellakin huokuu rakkaus ja onnellisuus :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita kuvia ja ihana miljöö, etenkin nuo Vanhan Vaasan kirkon rauniot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Rauniot olivat minunkin suosikkipaikka, siellä sai aivan mahtavan taustan kuville!

      Poista
  3. Kauniita kuvia! Ihana aurinko :) Mun suosikki näistä on tuo portailla otettu, siis toiseksi viimeinen, kuva.

    VastaaPoista