maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hääviikon ohjelma

Nyt se on vihdoin täällä - hääviikko!!

Tällä viikolla on luonnollisesti ohjelmassa paljon häävalmisteluita. Tänään olisi tiedossa morsiuspuvun nouto ompelijalta ja huomenna tiistaina lähdemmekin jo kohti Vaasaa. Ennen kuin lähdemme reissuun pitäisi saada vielä muutama pikkujuttu tehtyä, mutta muutoin kaikki on jo valmiina. Tärkein näistä pikkujutuista on varmaankin minun hiusten- ja kulmien värjäys - aion tehdä ne itse.

Vaasassa meillä on keskiviikkoaamulla kirkkoharjoitus ja tapaamme silloin myös pappimme ensimmäistä kertaa. Kirkkoharjoituksen jälkeen tarkoituksena olisi lähteä metsästämään neilikoita, joitain yöruokatarpeita ja boolien alkoholittomia ainesosia. Lisäksi aiomme käydä katsastamassa hääkuvauspaikat, jotta tiedämme tarkalleen missä haluamme kuvia lauantaina ottaa.

Yksi kuvauspaikoistamme, Vanhan Vaasan kirkon rauniot - kuva


Torstaina minulla on aika varattuna Cavaan (entinen Trendy) hääkampaajalleni kulmien siistimiseen, jonka jälkeen menen vielä ihanaan hierontaan Vasa Day Spa:han. Sulhasella on myös torstaina parturi Artisticassa, jolloin laitetaan hiukset hääkuntoon. Torstaina saamme myös hakea avaimet juhlapaikalle. Jossain vaiheessa kasaillaan myös hieman somisteita ja juomille tarkoitetut sinkkivadit pitäisi silikoonata vuotojen estämiseksi.

Perjantaina olisi tiedossa aikainen lähtö juhlapaikalle järjestämään pöydät ja tuolit oikeille paikoilleen, sillä pitopalvelu saapuu kattamaan tilaa klo 11.00. Yhdessä pitopalvelun kanssa laitamme pöydille pöytäliinat, kaitaliinat, aterimet, juomalasit ja servetit. Pitopalvelun lähdettyä jatkamme pöytien somistamista ohjelmalehtisillä, kynttilöittä, pöytänumeroilla ja kukilla. Valmistelemme karkkibuffetin ja baaripöydän, tanssilattian ylle ripustetaan pallovalosarjoja, kokoamme photoboothin, valmistelemme lasten leikkihuoneen ja somistamme tilaa pompomeilla, honeycomb- ja riisipaperipalloilla.

Perjantaille löytyy myös paljon muuta ohjelmaa. Hääauto tulisi pestä ja koristella, tienvarsikyltit laittaa paikoilleen, hankkia loput kukat, viedä juhlapaikalle jääkaappi ja pakastin juomia sekä yöruokaa varten. Minun pitäisi myös muistaa viedä juhlapaikalle jatkomekkoni, kakkoskengät ja kaikkea muuta, mitä en vielä hääaamuna kaipaa.

Lauantaille jää vielä jääpalojen hankinta Mäkkäristä ja kukkien nouto floristilta, molemmat tehtävät on jo annettu sulhaselle ja bestmanille. Muutoin ohjelmassa on vain ja ainoastaan nauttiminen hääpäivästä. Ensi postauksessa lisää hääpäivän aikataulusta ja ohjelmasta!

2 kommenttia: