perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hääpäivän aamu

Heräsimme hääpäivänämme ihanassa sviitissämme auringonpaisteeseen aamu seitsemältä ja lähdimme herkulliselle hotelliaamiaiselle. Nautiskeltuamme hetken aikaa minun tuli aika lähteä kampaamoon joka oli kävelyetäisyyden päässä hotelliltamme. Tuntui niin ihanalta kävellä keskustan läpi lämpimässä aamuauringossa - en voinut käsittää hyvää onneamme sään suhteen! Kahdeksalta saavuin laitettavaksi Cava-kampaamolle, jonne äitini oli saapunut jo puoli tuntia aikaisemmin. Hetken kuluttua paikalle saapuivat myös kaasoni ja myöhemmin myös veljieni vaimot, sulhasen äiti ja sisko. Niinpä meidät kaikki laitettiin kauniiksi vaikka useimman kohdalla aikataulu venyi turhauttavan paljon. Muun muassa sulhasen äiti pääsi lähtemään kampaamolta vasta runsas tunti ennen vihkimistämme!
Olin käynyt muutama viikko aikaisemmin koemeikissä ja suunnittelemassa kampausta. Olin todella luottavaisin mielin kun kampaajani ryhtyi laittaman hiuksiani. Hän aloitti kreppaamalla tyven ja kihartamalla kaikki suortuvani. Alimmasta hiusosiosta koottiin niskaan valkki jonka päälle kiharoita ryhdyttiin kiinnittämään. Kampaajani näytti vähän väliä peilistä miltä kampaus näyttää ja annoin siinä välissä omat kommenttini. Näin kampauksesta pikku hiljaa tuli juuri sellainen kuin olin suunnitellut. Alun perin olin tietenkin ajatellut pitäväni hiukseni auki, mutta päädyin lopulta juhlavampaan kampaukseen. Elegantti, glamourhenkinen kiharakampaus oli mielessäni ja juuri sellaisen sain.

Olen muuten näin jälkeenpäin ihan tyytyväinen, että en käynyt koekampauksessa. Oli nimittäin sen verran haastavaa saada selvitettyä hiukset hääjuhlan jälkeen. Kaikki tupeeraukset olivat laittaneet hiukset sellaiseen solmuun, että tuntui kuin puolet hiuksista olisi lähtenyt irti niitä selvitellessäni. Kerta kyllä riitti!

Meikki tehtiin samanlaiseksi kuin koemeikki, tosin rajaukset jätettiin hieman kapeammiksi, sillä tällä kertaa minulle laitettiin irtoripsiä silmien ulkokulmasta suunnilleen keskikohtaan asti. Olin koemeikin aikaan ostanut sopivan huulikiillon, jota laitettiin myös hääpäivänä. Meikkipohja aurinkopuutereineen oli ihana ja pysyi todella siistinä koko päivän, kuten myös silmämeikki. Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen niin kampaukseen kuin meikkiinkin. Ne edustivat hyvin omaa tyyliäni ja toiveitani, ja kokonaislookki oli juuri sopivan juhlava.

Kampaajan jälkeen lähdimme kaasojeni kanssa kohti hotelliamme syömään lounasta ja korkkaamaan päivän ensimmäisen skumppapullon. Kaasojen miesystävät olivat hakeneet meille toivomamme herkulliset take away salaattiannokset ja onneksi sain syötyä sen lähes kokonaan, muuten en olisi mitenkään jaksanut odottaa hääjuhlan ruokailuun asti. Syökää siis morsiammet lounaanne!Meillä oli kuitenkin melko tiukka aikataulu ja jouduin pukeutumaan pienessä kiireessä. Ehdin kuitenkin valita sopivat korut, sain laitettua Lanvinin Marry Me hajuvettä ja muistin juuri ja juuri ottaa morsiuskimppuni mukaan. Niinpä lähdimme kahdella autolla kohti vihkikirkkoa noin klo 12.30, jossa valokuvaajamme jo odotti. Myöhästyimme hiukan mutta saimme otettua aivan upeita kuvia ennen vihkimistä. Näistä lisää seuraavassa postauksessa!

5 kommenttia:

 1. Oot kyllä ollut kauniina! Ja nuo kassojen mekot ovat upeat!

  VastaaPoista
 2. Oliko sinulla mitään lisäkkeitä tai pidennyksiä hiuksissa? Kaunis kampaus ja meikki - juuri sopivan juhlava kokonaisuus! Ja myös kaasot ovat olleet kauniina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei ollut mitään lisukkeita, mulla on aika pitkät ja paksut hiukset, että oli lähinnä haastavaa hillitä nutturan kokoa :D

   Poista
 3. Kaunis morsian olit! Meilläkin meinasi tulla hoppu pukiessa, mutta muistin minäkin suihkauttaa ylleni Marry me:tä ;) Kaasojen mekot on upeat!!

  VastaaPoista