tiistai 14. heinäkuuta 2015

Meidän häät!

Täällä tuore vaimo hei! Terveiset täältä keski-Suomesta, ihana mökkilomamme on lähtenyt käyntiin lepäilyn merkeissä, sillä viikonloppu vei meidän molempien voimat. Meidän häitä juhlittiin harvinaisen aurinkoisissa merkeissä viime lauantaina ja päivä oli kaikin tavoin upea! Ennakkoon jännitin ainoastaan säätä, joka oli ollut ja on edelleen todella epävakaa ja inhottavan viileä näin heinäkuussa. Silti, meidän hääpäivänä paistoi aurinko ja lämpötilaa oli juuri sopivat +20°C. Parempaa säätä en olisi voinut toivoa! Hääpäivänä kaikki tuntui menevän aivan suunnitelmien mukaisesti - tai melkein kaikki. Mitä nyt muutama juttu unohtui, kuten saippuakuplat joita piti puhallella kirkon portailla. Ne jäivät hotellille, mutta ihanat apulaisemme saivat toimitettua ne ajoissa juhlapaikalle ennen saapumistamme sinne, joten saimme nauttia saippuakuplista siinä sitten. Ei harmittanut kyllä yhtään!

Odotamme innolla kuvia valokuvaajaltamme mutta sillä välin olemme jo saaneet nauttia sadoista vieraidemme ottamista kuvista. Palailen hääpäiväämme ensi viikolla mökkilomamme jälkeen, sillä välin tässä kurkistus ikimuistoiseen päiväämme:14 kommenttia:

 1. Onnea tuoreelle avioparille! Näytit kauniille! Vitsi miten hienot hääkimput ja kaasojen mekot! Hauska tuo valokuvaseinä!

  VastaaPoista
 2. Onnea tuoreelle avioparille! <3 Näytät todella kauniilta! :)

  VastaaPoista
 3. Valtavasti onnea! :) Oi että, kaikki näyttää niin ihanalta! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa!! Paljon onnea ja rentoutukaa mökillä! :)

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis pari! Onnea oikein sylintäydeltä! <3

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää :) Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka upean näköiset häät teillä on ollut, paljon onnea tuoreelle avioparille! :) Tosi kaunis häälook sulla, ja ihana kimppu kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää! Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon teille kaikille ihanille onnitteluista!! <3 Täällä on palattu jo arkeen ja pikku hiljaa alkaa hääpäivän tapahtumien purkaminen täällä blogin puolella. Itse olemme käyneet ihanaa päiväämme läpi niin vieraiden ottamien valokuvien kuin videonkin parissa lähes joka päivä :)

  VastaaPoista