perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pian alkaa hääviikko!

Pian se koittaa, nimittäin hääviikko! Aika lentää kuin siivillä ja meidän häihin on enää hassut 8 päivää! Jännitystä tai stressiä ei vielä ole, eikä toivottavasti tulekaan. Olen itse asiassa jopa hieman malttamaton ja odotan innolla hääviikkoa. Kaikki asiat ovat hyvässä järjestyksessä, joskin välillä tulee mieleen kaikenlaisia hoitamattomia juttuja - ja sitten taas unohdan ne. Listoja kirjoitetaan toistensa perään, mutta silti jotain tuntuu aina välillä unohtuvan.

Viime päivinä olemme saaneet valmiiksi tienvarsikyltit, tervetuloakyltin, photoboothin ja siihen ohjetaulun, pöytäjärjestys on lähetetty painoon, ostoksia on tehty ja puku on korjattavana. Keskiviikkona sain myös ostettua itselleni varakengät, kun ykköskengät alkavat kuitenkin jossain vaiheessa hiertämään.
Yllä näkyvä tarrakirja löytyi Tigerista. Näitä pitäisi vielä laittaa lasten puuhavihkojen väliin pieneksi yllätykseksi.

Tekemättä on vielä loput kakkualustat pleksistä, laatikko kirjekuorille, hääauton koristeet ja muutamat ohjelmalappuset ovat vielä niputtamatta. WC-korien sisältö on hankkimatta, kuten myös hääbingon palkinnot, lasten puuhakirjat ja boolietiketit tulostamatta ja kaasojen lahjat viimeistelemättä. Ensi viikolle jää ainakin yöruoan eri ainesosien hankinta, kukkien ostaminen (haemme neilikoita ja ruusuja Citymarketista, Prismasta ja Plantagenista) ja boolien alkoholittomien ainesosien hankinta.

Lisäksi minun pitäisi koota ns. selviytymispakkaus itselleni, joka sisältäisi ainakin särkylääkettä, kynsilakkaa, puuteria, hiuslakkaa, hakaneuloja, ompelusetin, pinnejä, ripsivärin, kosteuspyyhkeitä, huulikiiltoa, hajuvettä, suklaata, pähkinöitä, deodorantin, pienet sakset ja mitä muuta.

Palaan hääviikkomme aikatauluun vielä erillisessä postauksessa, sillä ensi viikolle on varattu vaikka minkälaista ihanaa ohjelmaa. En malta odottaa meidän häitä! <3

2 kommenttia: