tiistai 31. maaliskuuta 2015

Missä mennään

Viime päivien kiireet ovat vieneet kaikki voimat ja bloggaus on jäänyt vähän taka-alalle. Häät pyörivät kuitenkin alati mielessä päivin ja öin, olemmenkin sulhasen kanssa tehneet kaikenlaisia suunnitelmia jäljellä olevien hääprojektien toteuttamisesta. Monta kivaa rakennusprojektia käynnistyy hänellä pääsiäisen jälkeen, mm. photoboothin taustaa aletaan rakentamaan, kuten myös A-ständejä pitelemään upeita kylttejä juhlapaikallamme. Kuinka informatiivinen näiden kylttien tarkoitus oikeasti on, jää vielä nähtäväksi. Kaikenlaiset hauskat mietelauseet tanssimiseen, juomiseen ja hodarien syömiseen pyörii päässä, joten eiköhän me johonkin hyvään vielä päädytä.

[kuva]

Aloitimme myös hankintalistan laatimisen, joka sitten tyssäsi pienoiseen kyllästymiseen ja ebay:n selailuun. Tulossa on kuitenkin pääsiäislauantaina visiitti Veljekset Keskisille Tuuriin! Odotukset ovat korkealla ja toivon, että sieltä löytyy kaikki se hääkrääsä, mikä meiltä vielä puuttuu. Ainakin nätimpiä kertakäyttölaseja liköörille ja konjakille sekä booleille ja vedelle on hankintalistalla, kuten myös yöruokaa varten tarvittavia kertakäyttövälineitä. Ja ja... niin, ehkä se olisi syytä laatia se hankintalista valmiiksi.

Kun hankinnoista nyt puhutaan, niin haluan myös esitellä teille sulhasen tekemän ostoksen. Nimittäin Tiger of Swedenin mustan puvun, joka bongattiin hulluilta päiviltä hintaan 299€! Normaali hinta taisi olla noin 560€, joten mahtava säästö ja niin upean näköinen puku! Sulhanen halusi puvun olevan melko perinteinen ja tähän sopiikin hienosti yksinkertainen musta rusetti ja valkoinen taskuliina täydentämään komeaa kokonaisuutta.

[kuva]

Tälle puvulle löytyy varmasti käyttöä vielä häiden jälkeenkin. Aikaisempia pukutuumailujamme voi lukea tästä. Ensi viikolla meillä onkin edessä kiva kaupunkiloma Berliinissä, josta varmasti löytyy laaja valikoima kaikenlaisia asusteita niin sulhaselle kuin minullekin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä onkin tyylikäs puku, onnittelut hankinnasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, oli tyylikäs puku ja tyylikäs sulhanen! ;)

      Poista