lauantai 14. maaliskuuta 2015

Photoboothin suunnittelua

Viimeksi kun kerroin photoboothistamme täällä, se oli melko idean tasolla. Nyt idea on kuitenkin kehittynyt aika hyväksi suunnitelmaksi joka sisältää ainakin seuraavat komponentit:

[kuva]

[kuva]

[kuva]

[kuva]
[kuva]

Meidän photoboothissa nähdään ainakin muutama tuoli tai muu huonekalu, jokin kukka-asetelma ja roikkuvia kehyksiä. Olisi ihanaa toteuttaa tuollainen nauhatausta juuri yllä olevan inspiraatiokuvan väreissä mutta pelkään, että nauhaa tarvitsee aika suuren (eli kalliin) määrän. Siksi me luultavasti valitaan ihan verhot jotka ripustetaan verhotankoon. Sulhanen aikoo rakentaa taustalle puisen kehikon, johon tanko kiinnitetään. Kehikko antaa kuitenkin paljon mahdollisuuksia itse taustan toteuttamiselle, joten voin vielä ihan hyvin pohtia eri vaihtoehtoja.

Polaroideista olenkin kirjoittanut moneen otteeseen ja aiomme väkertää photoboothin viereen pyykkipoikien ja nauhojen avulla upean polaroid näyttelyn. Se olisi hyvä toteuttaa suuren kehyksen avulla, joten sellainen pitäisi jostain saada. Esim vanha ikkuna sopisi tähän tarkoitukseen myös oikein hyvin.

Haluamme häihimme photoboothin koska se on mielestämme hauska tapa toteuttaa häiden vieraskirja. Meille kun ei tule polaroidien lisäksi luultavasti perinteistä vieraskirjaa, korkeintaan jotkin mad-libs (eli wed-libs) -lappuset jotka vieraat saa täyttää. Lisäksi polaroidien lisäksi vieraat saavat ottaa itsestään kuvia digikameralla, jonka ajattelimme jättää photoboothiin kaikkien käytettäväksi. Photoboothiin kuuluu luonnollisesti myös propsit, jotka ajattelin vielä askarrella. Pientä glitteriä olisi hauska saada mukaan ja ehkä vähän epätavallisempia muotoja... Saatte nähdä sitten kun valmistuvat!

Tuleeko muillekin photobooth?

2 kommenttia:

  1. Meillekin tulee photobooth mutta en raaski ostaa polaroid kameraa vaan nyt olen testaillut jos tulostetaan kuvat printterillä valokuvapaperille. Jos ei toimi niin plan B on valmiina: Lähetetään kiitoskorttien mukana jokaisen oma kuva polaroidina (teetän kuvaliikkeessä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin nähnyt jossain myynnissä sellaisia pikkuisia printtereitä, jotka tulostaa ikäänkuin polaroideja :) Niiden hinnat saattavat tosin olla melko samaa luokkaa, kuin polaroidkameran.. Tuo teettämien on varmasti myös hyvä idea, siitä saavat viertaan hauskan muiston häistä :)

      Poista