keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Häiden paperituotteita tarjolla!

Häiden paperituotteiden suunnittelu on ollut mukavaa puuhaa. Monet kokeilut ovat johtaneet siihen, että erilaisia vaihtoehtoja on syntynyt paljon. Koska me päädyimme jo kukkaisteemaamme, minulle jäi harmikseni monta toteuttamatonta ideaa.

Tästä syntyi kuitenkin mahtava mahdollisuus laajentaa jo olemassa olevan LOISTO design -yritykseni palveluntarjontaa. Olen nimittäin ollut yrittäjänä viime syksystä lähtien ja yritystoimintani on tähän mennessä keskittynyt tarjoamaan yritysasiakkaille markkinointi- ja suunnittelupalveluita. Tästä hetkestä lähtien LOISTO design tarjoaa kuitenkin myös häiden paperituotteita yksityisasiakkaille.

Olen koonnut ideoistani valmismalliston häiden paperituotteita, joihin voi tutustua täällä.

Mallisto koostuu sekalaisesta kokoelmasta eri teemaisia paperituotteita, joita voi tilata itselleen sähköisessä muodossa valitsemillaan teksteillä ja väreillä. Toivottavasti jollekin löytyisi omiin häihin sopivat paperituotteet tästä mallistosta! Silti, mikäli näin ei käy, yritykseni suunnittelee myös räätälöityjä tuotteita. Lisää voit lukea nettisivuilta www.loistodesign.fi

loistodesign.fi

Vaikka yritystoimintani ei nyt sinäänsä liity tähän blogiin, halusin silti tuoda esille tämän mahdollisuuden lukijoilleni. Lisäksi, mikäli joku teistä löytää tarjonnasta jotain mieleistä tai päättää tilata räätälöidyn tuotteen, tarjoan blogin lukijoille sekä valmismalliston tuotteista, että suunnittelutöistä 30 % alennuksen tilauksista, jotka tehdään huhtikuun loppuun mennessä! Mainitkaa vain tilauksen yhteydessä "tarjouskoodina" blogin nimi: ONNENIUNELMAIN.

Ihanaa kevättä kaikille, seuraavassa postauksessa palataan sitten meidän häiden suunnitteluihin ;)

2 kommenttia: