lauantai 7. maaliskuuta 2015

Häätavaran määrä vain kasvaa!

Pientä taukoa on tullut pidettyä bloggaamisesta näin maaliskuun alkuun, mutta hääsuunnittelut ovat sen sijaan kyllä edenneet. Olen hakenut postista muutamia paketteja, pitopalvelulle on laitettu viestiä menusta ja pientä askartelua on tullut harrasteltua. Viime kuukausina on tullut hankittua paljon kaikenlaista tavaraa häitä varten ja tänään käydessäni laatikoita ja kasseja läpi otin kaikista hankinnoista kuvat. Näin pysyy itselläkin selkeämmin mielessä, mitä kaikkea yläkerran "häävarasto" pitää sisällään.










Pompomien kavereiksi hankitut vaaleanpunaiset honeycomb- ja riisipaperipallot ovat jo saapuneet, valkoisia vastaavia koristeita odotellaan vielä. Nämä tilasin ebaysta, yhteensä 20 kappaletta halkaisijaltaan 15cm kokoisia palloja ja vastaava määrä halkaisijaltaan 20cm kokoisia palloja, hintaa yhteensä vajaat 40 euroa. Laatu oli yllättävänkin hyvä ja toimitus on tähän mennessä ollut muutaman viikon luokkaa, joten voin hyvin mielin suositella muillekin tilamaan näitä koristeita ebayn kautta. Samasta paikasta olen myös hankkinut raidalliset paperikipot, jotka tulevat osaksi harkkubuffettia. Vielä on kuitenkin päättämättä, mitä kippoihin laitetaan. Alkuperäinen suunnitelma suklaakinuskipoppareista on nimittäin joutunut harkinnan alle, sillä en tiedä sopiiko sellainen vaihtoehto kesähäihin

Kuvissa näkyy myös ihana kakkukoristeemme "Nyt ja aina" jonka tilasimme CaiSannilta. Näitä löytyy tietty myös ulkomaalaisista nettikaupoista, mutta olen varma ettei tällaista laatua voi sieltä tilatulta tuotteelta odottaa. Lisäksi CaiSannin koristeet ovat sen verran edullisia, että ulkomaalta tilatessa ei juurikaan säästä.

Hääauton koristeeksi on hankittu vaaleanpunaista lastunauhaa Love Me Do messuilta ja pienet pyykkipojat ostin Sinellistä, joiden avulla vieraista otetut polaroidit laitetaan roikkumaan naruille. Läpinäkyvät kauhat karkkibuffettiin ovat myös ebaysta, mutta näiden laatu kyllä mietityttää. Ne ovat kolmannet kauhat mitä olen sieltä tilannut, sillä kaikki ovat olleet todella naarmuuntuneita enkä ole halunnut niitä käyttää. Kun nyt kuitenkaan ei vaikuta parempia olevan saatavilla, päätynevät nämä meidän buffaan. Ei kukaan niitä naarmuja sieltä kuitenkaan huomaa.

Ikeasta on tullut haettua 12 korkillista lasipulloa, jotka tulevat pöytiin vesipulloiksi. Ennestään näitä löytyi jo toiset 12, eli yhteensä vesipulloja on nyt 24. Ne eivät kaikki tule kerralla pöytiin, vaan ajattelimme laittaa muutaman täytetyn pullon myös baaripöydälle. Lopuksi vielä Tampereen häämessuilta Stilissiman kojulta ostamani sukkanauha, joka oli juuri oikeanlainen ja sopivan hintainen.

Näiden lisäksi kävimme hakemassa viime viikolla Ikeasta 14 metriä AINA-kangasta, josta äitini ompelee meille kaitaliinat. Kankaat tosin lähtivät eilen kohti Vaasaa, joten niistä en saanut kuvaa otettua. Aika hurja määrä tuli hankittua, mutta kun emme halua liian pitkiä pöytäryhmiä, täytyy kaitaliinoja tehdä enemmän ja pöydän reunojen yli menevät osat pidentävät siten kokonaismäärää muutamalla metrillä.

Paljon on siis jo hankittu meidän häitä varten, mutta paljon on vielä jäljellä. Vanhempani kävivät muutama viikko sitten Tallinnassa ja toivat sieltä mukanaan paljon juomia, mutta olemme vielä menossa toiselle kierrokselle hakemaan mm. viinejä ja boolivärkkejä, joten teen niistä postauksen sitten, kun kaikki juomat on hankittu. Toinen hankinta joka on viime aikoina ollut paljon mielessä on pöytäliinat. Me emme aio lähteä suositulle Ikea Knoppa-lakana linjalle, sillä ne ovat aivan liian läpinäkyviä meidän tummiin pöytiin nähden. Pitopalvelulta saa luonnollisesti vuokrata pöytäliinoja, mutta kun hinta on noin 8 euroa jokaiselta liinalta, hinta nousee melko huimaksi. Vinkkejä otetaan siis vastaan! Ensi viikolla käymme äitini kanssa luultavasti Eurokankaassa katsastamassa heidän kangasvalikoiman, mikäli sieltä löytyisi kohtuuhintaiset värkit pöytäliinoihin.

6 kommenttia:

  1. Hei ihana! Kuinka monta pöytää teillä on? Onhan se vähän suolaista maksaa pöytäliinoista, mutta ne on ainakin sitten siistit ja pitopalvelu huolehtii ne paikoilleen ja poiskin. Oon vähän siinä rajalla josko vaan maksaisi siitä ettei huolehdi itse, kerro kuin käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pöytiä on näillä näkymillä tulossa 33 kpl ja kenties muutama ylimääräinen karkkibuffettiin ja baariin. Se on tosi hyvä pointti, että kyllä sitä mielellään maksaa vähän ylimääräistä jos pitopalvelu hoitaa ne liinat alusta loppuun. Hääviikolla on muutenkin ihan tarpeeksi tekemistä, että liinojen silittämiset ja pesut voisi kyllä ulkoistaa ;)

      Poista
  2. Heippa! Kuulin, että pesuloiltakin on mahdollista vuokrata pöytäliinoja, joten kannattaa kysellä myös heiltä esimerkiksi SOL:lta. Lisäksi mietin, olisiko esimerkiksi kouluilla pöytäliinoja lainata, kyllähän heilläkin on paljon juhlatilaisuuksia.. ;)
    Tsemppiä etsintään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Laitetaan ehdottomasti kyselyitä pesuloille ja koulut voisi olla aika hyvä idea myös!

      Poista
  3. Meillä juhlitaan samassa paikassa ja juuri ostin ison kasan knoppa-lakanoita, joten niillä mennään vaikka kuultaisikin läpi :D en osaa vaasasta vinkata muuta pitopalvelun lisäksi kuin tuota SOL:ia myöskin, joten toivottavasti löydät hyvät pöytäliinat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekin vinkistä! Tuossa maanantaina kävin juhlapaikalla vähän mittailemassa ja huomasin, että ne pödät eivät olleet läheskään niin tummia kuin muistin! Harmaita kyllä, mutta enemmän vaalean- kuin tummanharmaita, joten knoppa-lakanat voivat toimia ihan hyvin :) Silti, en ehkä jaksaisi lähteä siihen silitysoperaatioon!

      Poista