maanantai 23. helmikuuta 2015

Viikonloppu kera kaasojen

Viime viikko oli täynnä kaikenlaisia kiireitä eikä aikaa jäänyt pahemmin hääsuunnitteluille. Viikonloppuna kuitenkin sain kaksi kolmesta ihanasta kaasostani meille kyläilemään ja valmiselut etenivät jälleen kunnon harppauksen. Aluksi kävimme sovittelemassa heille mekkoja ja muutama mieleinen malli löytyikin. Kävimme läpi häiden ohjelman ja teimme myös suuntaa-antavan aikataulun. Tuntuu siltä, että jo suunnitelluilla komponenteilla saadaan kasaan todella hyvä ja tarpeeksi rento kokonaisuus. Aluksi sitä ehkä alkaa suunnittelemaan liikaakin ohjelmaa hääjuhlan ajaksi, mutta on hyvä pitää mielessä, että aikaa kannattaa jättää myös vapaalle seurustelulle. Meille ohjelmanumeroita tulee perinteisten puheiden, tanssien, kimpun- ja sukkanauhanheiton lisäksi ihan muutama. Näissäkin ohjelmanumeroissa, tai leikeissä, halutaan korostaa rentoutta. Ihan vielä ei kuitenkaan tehty päätöksiä siitä, mitä leikkejä meille tulee. Tämän suunnittelutehtävän delegoinkin mielelläni kaasoille, jotka voivat sitten heittää meillepäin ehdotuksiaan.

Saimme myös aika hyvin päätettyä häiden menun. Tällä hetkellä näyttää siltä, että meillä tarjotaan vihersalaattia parmankinkulla ja mansikoilla, rucolamaustettua mozzarellajuustoa, marinoituja herkkusieniä, graavilohta tillisinappikastikkeella, savustettuja katkarapuja basilikaranskankermalla, kotileipää ja maalahdenlimppua sekä pääruoaksi välimerellistä porsaanfilettä, tomaattirisottoa ja paahdettuja kasviksia. Meidän menu koostuu monen eri menun komponenttien yhdistelmästä, joten pitää vielä varmistaa pitopalvelulta, mikäli kokonaisuus on toteutettavissa. Toivottavasti, sillä se kuulostaa ainakin todella maukkaalta!


Yritin myös saada kaasoni innostumaan pompomien askartelusta, mutta täytyy myöntää, että en itse oikein jaksanut keskittyä hommaan niin myöhään lauantai-iltana, että opastukseni jäi hieman vajanaiseksi. Siksi luovutimmekin kolmen avatun pompomin jälkeen. Silti, hauskaa oli ja yhdeksän pompomia on parempi kuin kuusi (en ole vieläkään saanut tehtyä niitä sen enempää)! Onneksi tilasin yhteensä 40 riisipaperi- ja honeycombpalloa ebaysta - tosin aion kyllä ryhdistäytyä ja väsätä niitä pompomeja ainakin 20 lisää. Toivottavasti.

Viikonlopusta jäi päälle ihana häätunnelma joten tällä viikolla toivon saavani enemmän aikaan häiden suhteen. Pian olisikin aika lähteä suunnittelemaan niitä paperituotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti