maanantai 16. helmikuuta 2015

Fiiliksiä Love Me Do:sta

Takana on ihana viikonloppu sulhasen kanssa Turussa. Lauantai vierähti nopeasti ensin Love Me Do:n häätunnelmissa ja sitten illallisen merkeissä Foijassa. Tapahtuma oli kaikin tavoin ilahduttava, näytteilleasettajien ständit oli ihanan erilaisia kuin tähän mennessä nähdyt ja ohjelma oli virkistävän monipuolista. Totta kai kaiken kruunasi muiden hääbloggareiden tapaaminen ja vuoden hääblogi-skaban voittajien julkistaminen! Onnea vaan Ateljé Tuhkimotarinan Heidille, How to be a Bridezilla´n Niinalle ja Tahdon sut tahdon Katariinalle!

Tässä muutamia fiilistelykuvia Love Me Do -tapahtumasta. Minä unohdin jälleen kerran kameran kotiin, joten puhelimella otetuilla kuvilla mennään.Tällä kertaa ei ehkä niinkään paljon ideoita tarttunut mukaan, mutta paljon muuta niiden sijaan. Ostin söpöt Jenni Saksan valmistamat huopakorvikset, jotka pääsivät heti käyttöön, sekä MSCHIC´n Love Me Do:lle kehittämän nimikkohuulipunan, joka oli niin täydellinen match, että en voinut sitä vastustaa.

Fashion Show Extravaganza oli melkoinen esitys, joka varmasti kiinnitti kaikkien katseet. Näytökseen osallistui Turun taideakatemian sirkuslinjan opiskelijoita, mikä jo kertookin, ettei ihan perinteinen häämuotinäytös ollut kyseessä. Mitäs te muut piditte näytöksestä? Itse sain hyvän paikan käytävän viereltä ja ihmettelin siinä esiintyjien taidonnäytteitä. :)

Tällä viikolla olisi edessä vähän tehtävälistan ja hääohjelman läpikäyntiä sulhasen kanssa. Kaksi kolmesta kaasostani saapuvat nimittäin viikonloppuna Tampereelle, ihanaa saada teidät tänne taas! Suunnitelmissa on ainakin askartelua, mekko-ostoksia ja hääohjelman suunnittelua.

Mahtavaa viikkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti