maanantai 9. helmikuuta 2015

Uusin Häät-lehti

Uusin Häät-lehti ilmestyy huomenna 10.2. lehtipisteisiin! Meikäläiselle lehti kolahti postiluukusta jo perjantaina ja lehti oli nopeasti luettu kannesta kanteen. Aivan ihana numero jälleen kerran, täynnä paljon ideoita ja inspiraatiota. Alkuun huomasin tietty oman kuvani, kirjoittamani lyhyen kommentin perässä. Sain nimittäin ennakkoon luettavaksi artikkelin "Kukkaismorsian" joka antaa inspistä kukkien käyttämiseen häissä persoonallisin tavoin.



Hääkampauksissa ja kampauksissa yleisestikin kukkakoristeiden suosio ja koko tuntuvat vain kasvavan. Itsellä tulee näistä aina mieleen Lana Del Ray, tuo uskomattoman lahjakas laulajatar, jonka hiuksissa kukkia on nähty jo muutaman vuoden ajan. Lieneekö hän innoittanut meitä muitakin tähän suuntaan? Varmaankin.

Sain lehden jutuista yllätävän paljon inspistä omia häitä ajatellen, kun luulisi, että tässä vaiheessa asiat olisivat jo melko selvillä. Mutta itseasiassa ajatukset ovat nyt selkeämmät kuin koskaan, eli inspiraatiota kannattaa hakea jatkuvasti lisää! Muuten sitä löytää itsensä helposti umpikujasta, jolloin mikään asia ei tunnu etenevän. Tässä muutamia suosikkijuttujani uudesta Häät-lehdestä:


Minimalismin voima oli artikkeli, joka kolahti meihin. Ihanan yksinkertaista, hempeän väristä ja rauhallista - juuri tällaista mekin halutaan. No, kyllähän meille tulee kirkkaampaa pinkkiä näkymään, mutta harmaa ja valkoinen sen rinnalla tekevät kokonaisuudesta varmasti juuri sopivan hillityn. Tässä jutussa oli hyvä tee itse -vinkki, joka kannattaa tsekata. Itsekin innostuin!



Susannan ja Fredrikin häissä hulmusi artikkelin mukaan suomalainen kesäidylli ja se pitää kyllä paikkansa. Juttu on täynnä maaseudun romantiikkaa, mikä nyt ei meidän häihin oikeastaan liity - maaseutu siis, romantiikkaa toivon kyllä! Sen sijaan silmääni pisti ihanat koristelut ja keltaisen käyttö yllättävänkin raikkaana elementtinä. Tulin ajatelleeksi, että koristeissa ja kukissa kannattaa kyllä ehdottomasti käyttää samoja värejä ja itse kannatan muutamassa värissä pysyttelemisen. Kenties juuri se, että näissä kuvissa nähdään keltaista, mustaa ja valkoista pääväreinä, sai minut ihastelemaan kuvia yhä uudelleen. Lisäksi hana-astioiden, pillien ja mukien asettelussa on jotain todella esteettistä ja houkuttelevaa!

Oli niin ihanaa lueskella lehteä kaikessa rauhassa perjantai-iltana, että päädyin lopulta selailemaan läpi muutaman jo häänsä viettäneen morsiamen blogit aivan alusta loppuun. En meinaan millään nyt tunne saavani tarpeekseni näistä ihanista hääkertomuksista! Olisipa meidän hääpäivä jo täällä. Vaikka sinänsä haluan kyllä nauttia tästä kaikesta suunnitelusta ja valmistelusta. On se niin ihanaa tämä hääsuunnittelu! Ehdotan muillekin virittäytymistä häätunnelmaan, uusin Häät-lehti auttaa siinä varmasti!

Kaikki kuvat Häät-lehti 1/2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti